Reports

[GA4] Raporttien aikavälien muuttaminen ja vertailu

Voit muuttaa raportin aikaväliä tai vertailla kahden aikavälin dataa. Yhdessä raportissa muutettu aikaväli päivittyy myös kaikkiin muihin raportteihin. Muutokset eivät kuitenkaan näy muille käyttäjille.

Voit muuttaa raportin päivämäärää, mutta et voi tallentaa raporttiin tiettyä päivämäärää raporttia muokkaamalla. Koska reaaliaikaisen raportin data on reaaliaikaista, siinä ei ole päivämäärävalitsinta.

Aikavälin muuttaminen

1. Klikkaa raportin oikeasta yläkulmasta päivämäärävalitsinta.

2. Valitse aikaväli. Voit valita valmiita aikavälejä, kuten 7 viime päivää tai 12 viime kuukautta, tai valita jonkin muun aikavälin oikealla olevasta kalenterista.
  3. Valinnainen: Klikkaa Vertaa, jos haluat vertailla valitun aikavälin ja edellisen aikavälin dataa.
  4. Valitse Käytä.

Päivä-, viikko- ja kuukausinäkymän välillä vaihtaminen

Voit katsoa viivakaavion dataa päivä-, viikko- tai kuukausikohtaisesti sen mukaan, kuinka yksityiskohtaista tietoa tarvitset.

Näin vaihdat päivän, viikon ja kuukauden välillä:

1. Siirry haluamaasi GA4-raporttiin, jossa on viivakaavio.
  2. Klikkaa viivakaavion oikeassa yläkulmassa olevaa avattavaa valikkoa.
  3. Valitse päivä, viikko tai kuukausi.

Kahden aikavälin datan vertaileminen

Klikkaa vasemmasta alakulmasta Vertaa, niin voit vertailla dataa jollakin alla olevista tavoista.

Vertailu Kuvaus

Jos valittu aikaväli on esimerkiksi keskiviikko 11.1.2023 – torstai 12.1.2023...

Edeltävä jakso (vastaava viikonpäivä)

Vertailussa näkyy valitun ja aiemman aikavälin data samasta viikonpäivästä alkaen.

Aiempi aikaväli on keskiviikko 4.1. – torstai 5.1.

Sama jakso viime vuonna (vastaava viikonpäivä)

Vertailussa näkyy valitun ja vuoden takaisen aikavälin data samasta viikonpäivästä alkaen.

Aiempi aikaväli on keskiviikko 12.1. – torstai 13.1.
Edeltävä jakso

Vertailussa näkyy valitun ja aiemman aikavälin data.

Aiempi aikaväli on maanantai 9.1. – tiistai 10.1.
Sama aikaväli viime vuonna

Vertailussa näkyy valitun ja vuoden takaisen aikavälin data.

Aiempi aikaväli on tiistai 11.1. – keskiviikko 12.1.

Pikanäppäimet

Alla olevilla pikanäppäimillä voit päivittää raportin aikavälin nopeasti. Aikaväliin liittyvät pikanäppäimet toimivat vain raporteissa, joissa on yksi koko raporttia koskeva päivämäärävalitsin. Lisää pikanäppäimiä löytyy artikkelista Pikanäppäimet.

Pikanäppäin Toiminto
d t Aikaväli = tänään
d y Aikaväli = eilen
d w Aikaväli = viime viikko
d 7 Aikaväli = 7 viime päivää
d 3 0 Aikaväli = 30 viime päivää
d c Vertailu nykyisen ja edellisen aikavälin välillä
d x Vertailu nykyisen aikavälin ja vuoden takaisen ajankohdan välillä