Sådan gemmes og vises data

[GA4] Om rækken "(other)"

Hvad er rækken "(other)"?

Rækken (other) er en række, der vises i en rapport, udforskning eller et Data API-svar, når antallet af rækker i en tabel overskrider tabellens rækkegrænse. Når dette sker, vises kun de mest almindelige dimensionsværdier i Analytics, og mindre almindelige værdier er komprimeret i rækken "(other)".

Hvis maksimumgrænsen for antal rækker for den tabel, der understøtter rapporten Sider og skærme, er 100.000, men ejendommen har 150.000 unikke sider, sorterer Analytics rækkerne fra de mest til mindst almindelige og grupperer derefter de sidste 50.000 rækker under (other) ).

Derfor vises rækken "(other)"

Hver dimension i Analytics kan have en række tildelte værdier. Antallet af værdier, der er tildelt en dimension, er dens kardinalitet. Dimensionen Er konverteringshændelse kan f.eks. have to tildelte værdier ("sand" eller "falsk"). Dimensionen Sidesti kan derimod have en forskellig værdi for hver webadressesti på dit website.

Mange tabeller indeholder flere dimensioner. I disse tabeller kan antallet af nødvendige rækker være lige så mange som multiplikationen af antallet af værdier for hver dimension. Hvis en rapport f.eks. indeholder dimensionen Enhed (3 værdier: Computer, tablet og mobil) og dimensionen Alder (6 aldersgrupper), kan tabellen indeholde op til 18 rækker, afhængigt af om du indsamler data for hver kombination. af dimensionsværdierne.

Alle dimensioner med over 500 værdier bør betragtes som en dimension med høj kardinalitet, da den øger kardinaliteten for alle de tabeller, som omfatter den pågældende dimension, markant, og det øger sandsynligheden for, at nogle af dataene i disse tabeller er komprimeret i rækken "(other)". De 500 værdier pr. dimension er ikke en grænse, men en vejledning. Jo flere værdier der er indsamlet for dine dimensioner, desto større er risikoen for, at dataene komprimeres i rækken "(other)".

Bemærk! Du får muligvis vist en advarsel om rækken "(other)" i ikonet for datakvalitet, men rækken "(other)" vises ikke i rapporten eller udforskningen. Dette kan ske, når rækken (other) påvirker resultaterne, men ikke nødvendigvis er synlig i din aktuelle visning. Hvis du f.eks. har anvendt et filter på rapporten, der skjuler resultater grupperet under rækken (other), får du ikke vist rækken (other), men du får vist advarslen.

Hvilke grænser er der?

Grænsen for antallet af tabelrækker varierer afhængigt af følgende faktorer:

• Ejendomstype: Grænserne for Analytics 360-ejendomme er højere end grænserne for standardejendomme.
  • Individuel rapport eller udforskning: I nogle rapporter (f.eks. rapporten Sider og skærme) er der dimensioner med højere kardinalitet og derfor også højere grænser.
  • Forespørgslens kompleksitet: Rækken "(other)" vises sjældent i en standardrapport med kun én dimension, men i rapporter med sekundære dimensioner, filtre eller sammenligninger er der større sandsynlighed for, at rækken "(other)" bliver vist. Det skyldes, at de har brug for databaser med mange dimensioner. Der er større sandsynlighed for overskridelse af kardinalitetsgrænserne på ejendomme med omfattende og komplekse data.

Optimale løsninger til at forhindre visning af rækken "(other)"

Følgende optimale løsninger kan hjælpe dig med at reducere sandsynligheden for at få vist rækken "(other)":

• Brug eksisterende dimensioner, før du opretter tilpassede dimensioner. Du kan f.eks. bruge de foruddefinerede gamingdimensioner (f.eks. Tegn, Virtuel valutatype) i stedet for at konfigurere tilpassede dimensioner for de samme data.
  • Undlad at bruge dimensioner med høj kardinalitet, medmindre det er nødvendigt, da disse dimensioner vil bringe din ejendom tættere på eller over maksimumgrænsen for antal rækker.
  • Lad være med at bruge en tilpasset dimension til at oprette et særskilt id for hver enkelt bruger. Brug i stedet funktionen User-ID.
  • Brug så vidt muligt standardrapporter, da de indeholder kombinationstabeller, hvilket reducerer sandsynligheden for, at data komprimeres i rækken "(other)".

Hvis du har brug for at måle data med høj kardinalitet, bør du overveje at sende dataene via hændelsesparametre og brugeregenskaber uden at registrere dataene i tilpassede dimensioner. Hvis du ikke registrerer tilpassede dimensioner, kan du stadig bruge dataene i BigQuery, målgrupper, segmenter og andre funktioner, uden at det påvirker grænserne for ejendomme.