[GA4] Minioppaat: Yleisöt

[GA4] Yleisön luominen toistuvista ostajista

Näiden ohjeiden avulla voit luoda yleisön käyttäjistä, jotka ovat tehneet vähintään 3 ostosta 60 viime päivän aikana.

Katso lyhyt video (1 min 33 s), jossa kerrotaan, miten voit luoda yleisön toistuvista ostajista Google Analyticsissa.

Set up a repeat purchasers audience

Ennen kuin aloitat

Näin luot yleisön:

Yleisön luominen

1. Mene Järjestelmänvalvoja-sivulle ja klikkaa Datan näyttäminen ‐kohdasta Yleisöt.
  2. Klikkaa Uusi yleisö.
  3. Valitse Ehdotetut yleisöt ‐kohdasta Yleiset ja sitten Ostajat.

4. Valitse in_app_purchase-kohdan vierestä + Lisää parametri > Muu > Tapahtumien määrä.
  5. Aseta Tapahtumien määräksi 3.

6. Laita Aikaväli-valitsin päälle.
  7. Lisää Aikaväli-kohtaan 60 päivää ja valitse Viimeisin aikaväli.

8. Toista vaiheet 4–7 purchase- ja ecommerce_purchase-tapahtumien osalta.

9. Valitse Jäsenyyden kesto ‐asetukseksi 60 päivää.

10. Nimeä yleisö uudelleen ja tee kuvauksesta mieleenpainuva. Klikkaa Tallenna.

11. Uusi yleisö näkyy hallintataulukon yläreunassa.

Yleisön käyttäminen Google Adsissa

Yleisön käyttäminen Google Adsissa edellyttää seuraavia asioita: