[GA4] Minioppaat: Yleisöt

[GA4] Demografisen yleisön luominen

Seuraamalla näitä ohjeita voit luoda yleisön iän ja sukupuolen perusteella.

Katso lyhyt video (49 s), jossa kerrotaan, miten voit luoda yleisön iän ja sukupuolen perusteella Google Analyticsissa.

Set up a demographic audience

Ennen kuin aloitat

Näin luot yleisön:

Yleisön luominen

1. Mene Järjestelmänvalvoja-sivulle ja klikkaa Datan näyttäminen ‐kohdasta Yleisöt.
  2. Klikkaa Uusi yleisö.
  3. Valitse Ehdotetut yleisöt ‐kohdasta Mallit ja sitten Demografiset tiedot.

4. Valitse Ikä-kohdan vierestä + Lisää suodatin.
  5. Valitse haluamasi ikäryhmät ja klikkaa Käytä.

6. Valitse Sukupuoli-kohdan vierestä + Lisää suodatin.
  7. Muuta Ehto-kohdan valitsimeksi on yksi lausekkeista.

8. Valitse haluamasi sukupuoli ja klikkaa Käytä.

9. Korvaa Nimetön yleisö yleisösi nimellä ja klikkaa Tallenna.

10. Uusi yleisö näkyy hallintataulukon yläreunassa.

Yleisön käyttäminen Google Adsissa

Yleisön käyttäminen Google Adsissa edellyttää seuraavia asioita: