[GA4] Mini-gidsen: doelgroepen

[GA4] Een doelgroep instellen van kopers die waarschijnlijk binnen 7 dagen kopen

Volg deze instructies om een doelgroep te maken van gebruikers die waarschijnlijk in de komende 7 dagen een aankoop doen.

Bekijk een korte video (00:29) om te zien hoe u in Google Analytics een doelgroep maakt van gebruikers die waarschijnlijk binnen 7 dagen een aankoop doen.

Set up an audience of likely 7 day purchasers

Voordat u begint

Zo maakt u de doelgroep:

De snelste manier om na te gaan of uw property aan de vereisten voldoet, is door te proberen deze doelgroep te maken. Als u hiervoor in aanmerking komt, zijn voorspellende doelgroepen beschikbaar.

De doelgroep maken

1. Klik in Beheerder onder Gegevensweergave op Doelgroepen.
  2. Klik op Nieuwe doelgroep.
  3. Ga onder Voorgestelde doelgroepen naar Voorspellend en selecteer Kopers die waarschijnlijk binnen 7 dagen kopen.

Als Kopers die waarschijnlijk binnen 7 dagen kopen grijs wordt weergegeven en is gemarkeerd als Komt niet in aanmerking voor gebruik, voldoet uw property nog niet aan de vereisten voor voorspellende statistieken.
  4. Klik op Opslaan.

5. Uw nieuwe doelgroep verschijnt bovenaan de beheertabel.

De doelgroep in Google Ads gebruiken

Als u de doelgroep in Google Ads wilt gebruiken, moet u het volgende doen: