[GA4] Minioppaat: Yleisöt

[GA4] Yleisön luominen todennäköisistä ostajista (7 seuraavaa päivää)

Näiden ohjeiden avulla voit luoda yleisön käyttäjistä, jotka tekevät todennäköisesti ostoksen seitsemän seuraavan päivän aikana.

Katso lyhyt video (29 s), jossa kerrotaan, miten voit luoda yleisön todennäköisistä ostajista (7 seuraavaa päivää) Google Analyticsissa.

Set up an audience of likely 7 day purchasers

Ennen kuin aloitat

Näin luot yleisön:

Nopein tapa selvittää, täyttääkö mittauskokonaisuus vaatimukset, on yrittää luoda tällainen yleisö. Jos täytät ehdot, ennustetut yleisöt ovat käytettävissä.

Yleisön luominen

1. Mene Järjestelmänvalvoja-sivulle ja klikkaa Datan näyttäminen ‐kohdasta Yleisöt.
  2. Klikkaa Uusi yleisö.
  3. Valitse Ehdotetut yleisöt ‐kohdasta Ennakointi ja sitten Todennäköiset ostajat (7 seuraavaa päivää).

Jos Todennäköiset ostajat (7 seuraavaa päivää) näkyy himmennettynä ja sen kohdalla lukee "Ei voi käyttää", mittauskokonaisuutesi ei vielä täytä ennustemittareita koskevia vaatimuksia.
  4. Klikkaa Tallenna.

5. Uusi yleisö näkyy hallintataulukon yläreunassa.

Yleisön käyttäminen Google Adsissa

Yleisön käyttäminen Google Adsissa edellyttää seuraavia asioita: