[GA4] Minioppaat: Yleisöt

[GA4] Yleisön luominen ohjeesta poistuneista käyttäjistä

Näin voit luoda yleisön käyttäjistä, jotka aloittivat ohjeen lukemisen mutta eivät lukeneet sitä loppuun.

Katso lyhyt video (30 s), jossa kerrotaan, miten voit luoda ohjeesta poistuneista käyttäjistä yleisön Google Analyticsissa.

Set up a tutorial abandoners audience

Ennen kuin aloitat

Näin luot yleisön:

Voit vaihtaa tilapäisesti mittauskokonaisuuden toimialaluokkaa, jos haluat käyttää tietylle toimialalle ehdotettua yleisöä. Kun olet luonut ja tallentanut yleisön, voit vaihtaa takaisin aiempaan toimialakategoriaan.

Yleisön luominen

1. Mene Järjestelmänvalvoja-sivulle ja klikkaa Datan näyttäminen ‐kohdasta Yleisöt.
  2. Klikkaa Uusi yleisö.
  3. Valitse Käytä suositusta tai mallia ‐kohdasta Pelit ja sitten Ohjeesta poistuneet käyttäjät.

Jos olet valinnut mittauskokonaisuuden toimialakategoriaksi Internet ja tietoliikenne, Työ ja koulutus tai Kiinteistöt, näet sen Pelit-kategorian sijaan.
  4. Klikkaa Tallenna.

5. Uusi yleisö näkyy hallintataulukon yläreunassa.

Yleisön käyttäminen Google Adsissa

Yleisön käyttäminen Google Adsissa edellyttää seuraavia asioita: