[GA4] Minioppaat: Yleisöt

[GA4] Yleisön luominen ostoskorin hylänneistä

Näin voit luoda yleisön käyttäjistä, jotka ovat lisänneet tuotteita ostoskoriin mutta eivät ole tehneet ostosta. Näitä käyttäjiä kutsutaan joskus myös ostoskorin hylänneiksi.

Katso aiheesta lyhyt ohjevideo (33 s).

Set up a cart abandoners audience

Ennen kuin aloitat

Yleisön luominen edellyttää seuraavia:

• Sinulla pitää olla muokkaajan rooli siinä mittauskokonaisuudessa, jolle haluat luoda yleisön.
  • Sivustollesi tai sovellukseesi on lisätty add_to_cart- ja purchase-tapahtuma.
  • Mittauskokonaisuuden toimialakategoriaksi on valittu jokin näistä:
    • Työ ja koulutus
    • Kiinteistöt
    • Ostokset
    • Matkailu
Voit vaihtaa tilapäisesti mittauskokonaisuuden toimialakategoriaa, jos haluat käyttää tietylle toimialalle ehdotettua yleisöä. Kun olet luonut ja tallentanut yleisön, voit vaihtaa takaisin aiempaan toimialakategoriaan.

Yleisön luominen

1. Mene Järjestelmänvalvoja-sivulle ja klikkaa Datan näyttäminen ‐kohdasta Yleisöt.
  2. Klikkaa Uusi yleisö.
  3. Valitse Käytä suositusta tai mallia ‐kohdasta Ostokset ja Ostoskorin hylänneet.

Jos olet valinnut mittauskokonaisuuden toimialakategoriaksi Työ ja koulutus, Kiinteistöt tai Matkailu, näet sen Ostokset-kategorian sijaan.
  4. Klikkaa Tallenna.

Audience builder showing the Cart abandoners suggested audience settings. The Save button in the upper right is marked with a red border.

5. Uusi yleisö näkyy hallintataulukon yläreunassa.

Yleisön käyttäminen Google Adsissa

Yleisön käyttäminen Google Adsissa edellyttää seuraavia asioita: