[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Näin löydät sivustolle uusia istuntoja tuovat kanavat

Katso lyhyt video (47 s), jossa kerrotaan, miten voit kartoituksen avulla löytää kanavat, jotka tuovat verkkosivustollesi uusia istuntoja.

Find the channels that drive new sessions to your site

1. Siirry Tutki-kohtaan ja valitse tyhjä kartoitus.

1. Klikkaa ULOTTUVUUDET-kohdan vierestä +, valitse "Istuntoon liittyvä liikenteen lähde / tulotapa", "Istuntoon liittyvä liikenteen lähteen alusta" ja "Istuntoon liittyvä kampanja" ja klikkaa "Importoi".

1. Klikkaa MITTARIT-kohdan vierestä +, valitse "Aktiiviset käyttäjät" ja klikkaa Tuo.

1. Vedä "Istuntoon liittyvä liikenteen lähde / tulotapa" ja "Istuntoon liittyvä kampanja" RIVIT-kohtaan.

1. Vedä "Istuntoon liittyvä liikenteen lähteen alusta" SARAKKEET-kohtaan.

1. Vedä "Aktiiviset käyttäjät" ARVOT-kohtaan.

1. Järjestä kartoitus haluamasi mittarin mukaan.