[GA4] Rapportbibliotheek

In de rapportbibliotheek kunt u de rapporten en navigatie beheren en aanpassen in het gedeelte Rapporten van uw Google Analytics-property. Bewerkers en beheerders hebben linksonder in het gedeelte Rapporten toegang tot de rapportbibliotheek.

Een screenshot van de rapportbibliotheek

Navigatie

De rapportbibliotheek bestaat uit de volgende onderdelen:

• Collecties: Hiermee kunt u de rapporten kiezen die aan de linkerkant verschijnen. In het vorige screenshot zijn de collectie Levenscyclus en de collectie Gebruiker bijvoorbeeld gepubliceerd en verschijnen daarom aan de linkerkant.
  • Rapporten: Hiermee kunt u de rapporten in uw Google Analytics-property beheren, maken en aanpassen. U kunt de kant-en-klare rapporten aanpassen of uw eigen overzichtsrapporten en detailrapporten maken.