Sådan gemmes og vises data

[GA4] Udvidede datasæt til Google Analytics 360

Denne funktion er kun tilgængelig på Google Analytics 360-ejendomme.

Udvidede datasæt i Google Analytics 360 giver dig mulighed for at aktivere udvidelsen af rækken (other) i en rapport eller udforskning til op til 2 millioner rækker med data. Udvidede datasæt er tilgængelige til både standardrapporter og tilpassede rapporter for Google Analytics 360-ejendomme. Udvidede datasæt kan også forespørges via Google Analytics API eller Looker Studio.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Grænser og forbehold

• Udvidede datasæt er kun tilgængelige for Google Analytics 360-ejendomme.
  • Du kan maksimalt oprette 100 udvidede datasæt pr. Google Analytics 4 360-ejendom. Hvis du nærmer dig denne grænse, kan du slette eksisterende udvidede datasæt, som du ikke længere bruger.

Du skal kun bruge udvidede datasæt, hvis du løbende har brug for detaljerede data i en rapport.

Hvis du blot har brug for det til rapportering en enkelt gang imellem, kan du bruge rådatabaserede udforskninger.
  • Annonceringsrapporterne er ikke kvalificerede til udvidede data i øjeblikket.
  • Din rapporter må højst indeholde 6 dimensioner eller 12 metrics. Dette omfatter dimensioner, der bruges i filtre og sammenligninger.
  • Hvis de udvidede data, som du anmoder om, stadig overstiger 2 millioner rækker, kan din rapport stadig indeholde rækken (other). Som en bedste fremgangsmåde bør du kun inkludere nødvendige dimensioner i rapporter. Bemærk! Yderligere metrics påvirker ikke rækken (other).
  • Hvis du arkiverer en tilpasset dimension, har du mulighed for at slette udvidede datasæt, der indeholder denne dimension. Få flere oplysninger om arkivering
  • Fra det tidspunkt, hvor anmoder om udvidede data i en rapport, tager det 48 timer, før dataene er flyttet ud af rækken (other). Efter 48 timer vil denne rapport fremover indeholde udvidede data.

Anmod om et udvidet datasæt

Hvis du vil anmode om et udvidet datasæt, skal du have rollen Redaktør eller Administrator på ejendommen. Kontakt din Google Analytics-administrator, hvis du har spørgsmål om dit adgangsniveau.

1. Gå til en kvalificeret rapport, der indeholder rækken (other), på din Analytics-konto.
  2. Vælg de primære og/eller sekundære dimensioner, du vil bruge, og anvend eventuelle filtre eller sammenligninger.
  3. Klik på ikonet for datakvalitet øverst i rapporten.
  4. Klik på Udvid disse data.
  5. Angiv et navn og en beskrivelse på siden Oplysninger om udvidet datasæt.
  6. Klik på Opret.

Vent 48 timer, og vend tilbage til rapporten med de udvidede data. Google Analytics udvider datasættet, så det omfatter en periode på 52 dage før datoen for anmodningen samt alle nye data.

Se konfigurationer af udvidede datasæt

Du skal have rollen Redaktør eller Administrator på ejendommen for at se en liste over udvidede datasæt for din ejendom.

1. Sørg for, at du har valgt den relevante konto og ejendom under Administrator.
  2. Vælg Udvidede datasæt i kolonnen Ejendom.

På siden Udvidede datasæt kan du se en tabel med rækker for hvert af de udvidede datasæt, du har anmodet om. Tabellen viser navn, oprettelsesdato, hvornår det første gang var tilgængeligt og beskrivelse af hvert datasæt.

Hvis du vil se, hvor tæt du er på grænsen på 100 udvidede datasæt, skal du klikke på Kvoteoplysninger øverst i tabellen.

Klik på en række for at åbne siden Oplysninger om udvidet datasæt for hvert datasæt. Du kan se, hvilke dimensioner, metrics og filtre datasættet indeholder.

Slet et udvidet datasæt

Hvis du vil slette et udvidet datasæt, skal du have rollen Redaktør eller Administrator på ejendommen.

1. Sørg for, at du har valgt den relevante konto og ejendom under Administrator.
  2. Vælg Udvidede datasæt i kolonnen Ejendom.
  3. Klik på den række, der indeholder det udvidede datasæt, du vil slette.
  4. På siden Oplysninger om udvidet datasæt skal du klikke på knappen Slet øverst på siden.
  5. Klik på Slet i pop op-vinduet til bekræftelse.

Ikke-understøttede dimensioner og rapporter

Det er ikke alle dimensioner og rapporter, der understøttes. Hvis et af følgende er sandt om rapporten, kan Analytics 360 ikke oprette et udvidet datasæt, og du vil stadig kunne se rækken (other):

• indeholder dimensioner for kanalgruppering
  • er et oversigtskort
  • har mere end 6 dimensioner eller 12 metrics, herunder dimensioner, der bruges i sammenligninger og filtre
  • indeholder et filter, der bruger en OR-betingelse.