[GA4] Preparar una aplicació per als canvis a Google Play i a Android

Android ha anunciat recentment diverses actualitzacions de les polítiques i canvis tècnics. Reviseu les recomanacions següents per assegurar-vos que la vostra aplicació les compleix i està actualitzada.

Actualitzar una aplicació per obtenir permisos de l'identificador de publicitat

Les aplicacions que actualitzin el nivell d'interfície de programació d'aplicacions (API) objectiu a 31 (Android 12) hauran de declarar un permís normal de Serveis de Google Play al fitxer de manifest d'Android per poder fer servir l'identificador de publicitat. En el cas de les aplicacions que no declarin aquest permís i estiguin orientades a Android 12, l'identificador de publicitat es traurà automàticament i se substituirà per una cadena de zeros.

Podeu actualitzar l'aplicació al paquet de desenvolupament de programari (SDK) d'anuncis de Google per a mòbils (GMA) 20.4.0+ , que tindrà automàticament el permís declarat. Si utilitzeu l'SDK de GMA 20.4.0+ , no cal que feu res més per continuar utilitzant l'identificador de publicitat.

Per obtenir més informació sobre el permís nou, com ara la manera de desactivar-lo, consulteu el Centre d'ajuda de Play Console.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!