Sådan gemmes og vises data

[GA4] Automatisk udvidede datasæt til Google Analytics 360

Denne funktion er kun tilgængelig på Google Analytics 360-ejendomme.

Hvis data er komprimeret i en række af typen "(other)" i en ofte vist rapport eller udforskning på din Google Analytics 360-ejendom, aktiveres automatisk udvidede datasæt i Google Analytics. Med automatisk udvidede datasæt udvides dataene på rækken "(other)", så du får et mere komplet billede af dine data.

Google Analytics udvider datasættet, så det omfatter en periode på 52 dage før datoen for anmodningen samt alle nye data.

Du behøver ikke gøre noget

Du behøver ikke at gøre noget for at bruge automatisk udvidede datasæt. De anvendes automatisk i ofte viste rapporter og udforskninger på Google Analytics 360-ejendomme, så du får et mere komplet billede af dine data.

I Analytics 360 deaktiveres automatisk udvidede datasæt, hvis ingen bruger af ejendommen har fået vist en rapport eller en udforskning inden for de seneste 60 dage. Derved komprimeres dataene igen på rækken "(other)". Hvis du får vist rapporten eller udforskningen oftere, aktiveres der et nyt automatisk udvidet datasæt i Analytics 360. Vær opmærksom på det, hvis du konstaterer, at data flyttes ind og ud af rækken "(other)".

Ikke-understøttede dimensioner

Nogle tilpassede dimensioner understøttes ikke i automatiske tabeller. Hvis en rapport eller udforskning indeholder en af følgende dimensioner, bruges der ikke et automatisk udvidet datasæt i Analytics 360, og rækken "(other)" vises stadig:

• Konverteringsrate for session (for én specifik konvertering)
  • Konverteringsrate for bruger (for én specifik konvertering)