Preparar-se per als requisits de la comunicació de dades de l'App Store d'Apple

Apple requereix que els desenvolupadors que publiquin aplicacions a l'App Store comuniquin certa informació relacionada amb l'ús de dades de les seves aplicacions. Apple ha anunciat que aquestes comunicacions seran necessàries per a les aplicacions noves i per a les actualitzacions d'aplicacions a partir del 8 de desembre de 2020.

Google Analytics recull automàticament certes dades i ofereix funcions opcionals que determinen quins tipus de dades addicionals es recullen i com s'utilitzen.

• S'assigna automàticament un identificador d'instància d'aplicació a cada instància d'una aplicació amb la finalitat de calcular mètriques d'usuari arreu d'Analytics. De manera predeterminada, aquest identificador no està associat a cap identificador d'usuari, com ara el nom de la pantalla o l'identificador de compte, ni amb l'identificador de publicitat de cap dispositiu. La recollida d'aquest identificador es pot desactivar amb l'API de mode de consentiment. Obteniu més informació.
  • Google Analytics no utilitza la funció Serveis de localització d'Apple. Analytics deriva les dades d'ubicació generals de les adreces IP emmascarades dels usuaris.
  • Els esdeveniments de compra des de l'aplicació i de subscripció es mesuren mitjançant StoreKit. Els paràmetres d'esdeveniment inclouen l'identificador, el nom i el preu del producte. De manera predeterminada, aquests esdeveniments només s'associen a l'identificador d'instància d'aplicació.
  • Els esdeveniments de cicle de vida de les aplicacions, com ara les visualitzacions de la pantalla i les sessions, es mesuren automàticament i s'utilitzen per a funcions d'Analytics com ara els informes i les exploracions. De manera predeterminada, aquests esdeveniments només s'associen a l'identificador d'instància d'aplicació.

Per obtenir informació detallada sobre com el producte tracta les dades personals de l'usuari final, reviseu la política d'ús i les condicions de Google Analytics for Firebase, així com les pàgines Privadesa i seguretat a Firebase i Recollida de dades.

Funcions que depenen de l'ús

Reviseu les funcions opcionals que poden afectar l'ús i la recollida de dades:

Si utilitzeu funcions de producte opcionals que requereixen dades addicionals o si participeu en proves de funcions de producte noves amb què s'utilitzen dades addicionals, comproveu si aquestes funcions o proves requereixen comunicacions de dades addicionals.

Si feu servir una versió anterior de l'SDK de Google Analytics for Firebase, us recomanem que l'actualitzeu a la darrera versió per assegurar-vos que les comunicacions de l'aplicació siguin precises.

Fitxers de manifest de privadesa

A partir de l'1 de maig de 2024, Apple requerirà als desenvolupadors que compleixin els requisits del fitxer de manifest de privadesa.

La darrera versió de l'SDK de Google Analytics for Firebase no està subjecta als requisits de l'1 de maig de 2024 i no inclou cap fitxer de manifest de privadesa. És possible que els desenvolupadors d'aplicacions continuïn complint els requisits d'Apple per fer comunicacions sobre l'ús de dades de les seves aplicacions, i no han de fer res més per assegurar que l'SDK continuï funcionant.

Si feu servir una versió anterior de l'SDK de Google Analytics for Firebase, us recomanem que l'actualitzeu a la darrera versió.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!