[GA4] Schakelen tussen accounts en property's

Linksboven in de Analytics-interface ziet u een menu dat u kunt gebruiken om te schakelen tussen alle Analytics-accounts en -property's waarvoor u rechten heeft.

U kunt bijvoorbeeld schakelen tussen een Universal Analytics-property die u al jaren heeft en een nieuwe Google Analytics 4-property die u heeft gemaakt als upgrade van de betreffende Universal Analytics-property.

In het geopende menu hieronder ziet u een Analytics-account en een Universal Analytics-property en -weergave.

In het geopende menu hieronder ziet u een Analytics-account en een Google Analytics 4-property.

In dit menu kunt u de volgende elementen waarvoor u rechten heeft, bekijken en selecteren:

Als u een account wilt selecteren, selecteert u eerst de organisatie. Als het account niet bij een organisatie hoort, selecteert u in het menu de optie Alle accounts.

In de kolom Analytics-accounts ziet u alle beschikbare accounts of alle accounts in een bepaalde organisatie.

In de kolom Property's en apps ziet u alle property's en Firebase-app-projecten waarvoor u in het account rechten heeft. (U kunt Firebase-app-projecten koppelen aan Google Analytics 4-property's. Meer informatie)

In de kolom Weergaven ziet u alle weergaven waarvoor u in een Universal Analytics-property rechten heeft. (Google Analytics 4-property's hebben geen weergaven.)

Nadat u een keuze heeft gemaakt, worden de rapporten voor de betreffende property (Google Analytics 4) of voor de betreffende property en weergave (Universal Analytics) geopend in de Analytics-interface.