[GA4] Mittauskokonaisuuden valitsin

Klikkaa avattavaa valitsinta (lähellä vasenta yläkulmaa), jos haluat siirtyä Analytics-mittauskokonaisuudesta toiseen.

Voit siirtyä esimerkiksi verkkosivustoa varten luomiesi Universal Analytics- ja Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuksien välillä.

Alla olevassa avoimessa valikossa näkyy Analytics-tili sekä Universal Analytics ‑mittauskokonaisuus ja ‑näkymä.

Alla olevassa avoimessa valikossa näkyy Analytics-tili ja Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuus.