Hänvisningar kommer från googleads.g.doubleclick.net eller tpc.googlesyndication.com

Trafik från annonser som visades via AdSense eller Google Ad Manager.

Hänvisningar från googleads.g.doubleclick.net avser klick på annonser som visas i Googles Display-nätverk, närmare bestämt annonser som visas på utgivares webbplatser i AdSense-programmet och vars måladresser inte är taggade.

Om ”googleads.g.doubleclick.net” förekommer i dina rapporter ska du kontrollera om automatisk taggning har aktiverats i Google Ads-kontot och att de egna kampanjvariablerna är korrekt märkta.

På liknande sätt är länkar från tpc.googlesyndication.com klick på Google Ad Manager-annonserna.

Relaterade resurser

Läs mer om taggning av måladresser.