[UA] Analytics-tilin poistaminen

Tämä artikkeli koskee tilin poistamista Universal Analyticsissa. Jos haluat tietoa tilien poistamisesta Google Analytics 4:ssä, lue artikkeli [GA4] Tilien, mittauskokonaisuuksien ja datastriimien muokkaaminen tai poistaminen.
Tärkeää: Tilisi ja kaikki sillä olevat mittauskokonaisuudet ja näkymät poistetaan pysyvästi 35 päivän kuluessa (kuukausittaiset datan varmuuskopiot poistetaan 84 päivän kuluttua). Tämän jälkeen tiliä ei voi enää palauttaa eikä sen aiempaa dataa tai raportteja saa enää takaisin.

Tilin siirtäminen roskakoriin edellyttää, että sinulla on muokkaajan rooli. Jos siirrät tilin roskakoriin, sinne siirtyvät myös kaikki tilin mittauskokonaisuudet ja näkymät. Analytics-tilin siirtäminen roskakoriin:

1. Poista Analytics-seurantakoodi kaikilta verkkosivuiltasi tai sovelluksestasi.
  2. Kirjaudu Google Analyticsiin..
  3. Klikkaa Järjestelmänvalvoja.
  4. Valitse TILI-sarakkeen valikosta tili, jonka haluat poistaa.
  5. Klikkaa TILI-sarakkeesta Tilin asetukset.
  6. Valitse Siirrä roskakoriin.

Kaikki käyttäjät, joilla on järjestelmänvalvojan rooli, saavat tämän jälkeen sähköpostitse ilmoituksen, että tili on merkitty poistettavaksi.