Näin pääset Analytics-tilillesi

Siirry Analyticsiin osoitteesta google.com/analytics tai Google Ads ‑tilin kautta

Analyticsiin voi päästä itsenäisen tilin kautta osoitteessa http://www.google.com/analytics tai linkitetyn Google Ads ‑tilin kautta.

• Voit kirjautua Analytics-tilillesi osoitteessa http://www.google.com/analytics. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään ja valitse Analytics. Jos olet jo kirjautunut Googleen (esimerkiksi Gmail-tilillesi), siirryt suoraan Analyticsin käyttöliittymään. Muussa tapauksessa sinua pyydetään kirjoittamaan Google-tilisi (Gmail-tilisi) ja salasana. Kun olet kirjautunut Analyticsiin, voit avata minkä tahansa Analytics-sivun yläreunasta tilihaun nähdäksesi tilit, mittauskokonaisuudet ja näkymät, joihin sinulla on pääsyoikeus.
  • Jos olet linkittänyt Analyticsin Google Ads ‑tilille, voit käyttää Analytics-näkymiä ja ‑raportteja milloin tahansa valitsemalla Google Ads ‑tililtäsi Työkalut > Mittaus. Valitse sitten välilehdellä olevasta valikosta Analytics.

Jos tilille kirjautuminen ei onnistu, kokeile tätä vianetsintäominaisuutta.