Versio 11.1

Google Ads Editorin versiossa 11.1 on enemmän selainkäyttöliittymän ominaisuuksia, mikä helpottaa koko Google Ads ‑tilin ylläpitämistä suoraan Editorista. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Päivitetyt URL-osoitteet

Google Ads Editor tukee nyt päivitettyjä URL-osoitteita ja seurannan hallintaa. Kohde-URL-osoitteita voi edelleen muuttaa muokkauspaneelissa, ja lopulliset URL-osoitteet löytyvät muokkauspaneelin URL-valinnat-välilehdeltä. Mainoksia voi päivittää nollaamatta niiden aiempia tilastotietoja.

Tunnisteet

Tunnisteiden avulla voit ryhmitellä mainoksia nopeasti haluamallasi tavalla. Voit lisätä useita tunnisteita mihin tahansa kampanjaan, mainosryhmään, mainokseen tai avainsanaan ja suodattaa näitä sitten yhden tai useamman tunnisteen mukaan. Uusia tunnisteita voi luoda jaetussa kirjastossa.

Vain soitto ‑mainokset

Vain soitto ‑mainoksia voi luoda suoraan Google Ads Editorissa ja päivittää muokkauspaneelissa.

Tilin ja tyyppien suodatus

Tilin puunäkymässä ja tyyppilistassa (vasemmassa sivupalkissa) on uusia suodatusvaihtoehtoja. Tilin puunäkymän voi suodattaa kampanjatyypin sekä kampanjoiden ja mainosryhmien tilan mukaan. Tyyppilistan voi suodattaa minkä tahansa tyypin mukaan, joita ovat esimerkiksi avainsanat, aiheet, sijoittelut, yleisöt, iät, mainostyypit, elementit ja käyttämättömät tyypit.

Lisää parannuksia hakuun ja kuvahakuun

Hakukenttään voi lisätä useita hakutermejä (yhden riviä kohden), jolloin tulokset vastaavat jotakin niistä. Voit myös valita kuvan ja hakea kaikkia mainoksia, joissa sitä käytetään.

Oikeinkirjoituksen tarkistus (muut kielet kuin englanti)

Voit ladata sanakirjoja ja lisätä niitä Google Ads Editoriin, jos haluat tarkistaa muiden kuin englanninkielisten tekstien oikeinkirjoituksen. Englannin tarkistusta tuetaan edelleen automaattisesti.

Mobiilikäyttäjien kiinnostuksen kohteet

Kun kohdistat mainoksia mobiilikäyttäjille, voit rajata kohdeyleisöä kiinnostuksen kohteiden avulla.

Mainosten kohdistaminen mobiilisovelluksiin

Voit kohdistaa mainoksia mobiilisovellusten käyttäjille rajaamalla yleisöä heidän käyttämiensä sovellusten ja sovelluskauppojen mukaan tai sulkea pois tiettyjä sovelluksia käyttämällä negatiivisia mobiilisovellustermejä.

Mainosten kohdistaminen mobiilikäyttöjärjestelmän versioon

Voit kohdistaa mobiilimainoksia paitsi käyttöjärjestelmän mukaan, myös kunkin järjestelmän versioiden tai versiojoukkojen mukaan.