Negative søgeord

Tilføj negative søgeord

Du kan tilføje negative søgeord enkeltvis i din kampagne eller annoncegruppe, eller du kan tilføje flere negative søgeord på én gang.

Husk!
Negative søgeord fungerer anderledes i display- og videokampagner end ved søgning. Der er en grænse på maks. 5,000 negative søgeord for annoncer i en display- eller videokampagne. Afhængigt af de andre søgeord og målretningsmetoder i din annoncegruppe kan nogle af de sider, hvor din annonce bliver vist, i visse tilfælde indeholde ekskluderede termer.

Tilføj negative søgeord enkeltvis i annoncegrupper eller kampagner

1. Vælg Søgeord og målretning > Søgeord, negative.
  2. Klik på Tilføj negativt søgeord, og vælg Annoncegruppe, negativt søgeord eller Kampagne, negativt søgeord.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge destinationen for det nye negative søgeord og klikke på OK.
  4. Indtast det negative søgeord i redigeringspanelet.

Tilføj flere negative søgeord

Det er ikke muligt at tilføje negative søgeord på kampagneniveau og på annoncegruppeniveau samtidig med værktøjet Foretag flere ændringer. Vælg at tilføje enten negative søgeord eller negative søgeord på kampagneniveau.

1. Vælg Søgeord og målretning > Søgeord, negative.
  2. Klik på Foretag flere ændringer.
  3. Vælg Mine data indeholder kolonner til kampagner og/eller annoncegrupper eller Brug valgte destinations.
    • Hvis du vælger Brug valgte destinationer, skal du vælge Tilføj som negative søgeord på kampagneniveau eller Tilføj som negative søgeord på annoncegruppeniveau.
  4. Indtast eller indsæt dine negative søgeord i skemaet.
  5. Klik på Start behandling.
  6. I værktøjet Foretag flere ændringer vises antallet af ændringer, der er foretaget. Klik på Afslut og gennemse ændringer.
  7. Gennemgå dine afventende ændringer. Hvis du vil tilføje afventende ændringer på din konto, skal du klikke på Behold. Hvis du vil fortryde dine ændringer, skal du klikke på Afvis.

Indsæt negative søgeord fra en anden annoncegruppe eller kampagne

Du kan kopiere og indsætte negative søgeord mellem annoncegrupper eller kampagner.

Indsæt negative søgeord i mere end én annoncegruppe eller kampagne

1. Kopiér de negative søgeord.
  2. Vælg flere destinationskampagner eller -annoncegrupper i datavisningen ved at holde Ctrl (Windows) eller ⌘ (Mac) nede, når du klikker på kampagne- eller annoncegruppenavnet.
  3. Indsæt søgeordene i dine annoncegrupper eller kampagner.