Mainossivusto

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

AsWordsin mainossivustoa koskeva käytäntö päivitetään tammikuussa 2014. Käytäntöön päivitetään tarkemmat mobiiliverkkosivustoja ja mobiililaitteilla näytettäviä sivustoja koskevat ohjeet. Muutoksen jälkeen käytännön kuvaukseen lisätään graafisia esimerkkejä siitä, milloin mobiilisivustot sisältävät käytännön vastaisesti liikaa mainoksia. Muutos koskee kaikkia maita. Käytäntö päivitetään käyttökokemuksen parantamiseksi.
(Lähetetty tammikuussa 2014)