Oppdatering av retningslinjene for andre bedrifter med begrensninger: Salg av arrangementsbilletter (juni 2024)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

10. juni 2024 oppdaterer vi Google Ads-retningslinjene for andre bedrifter med begrensninger: Salg av arrangementsbilletter.

Som en del av denne oppdateringen blir følgende informasjon lagt til i delen om krav til bekjentgjørelse i retningslinjene.

Bekjentgjørelser skal være tydelig forklart på et godt synlig sted på de øverste 20 prosentene av destinasjonen man kommer til via en annonse (på den synlige delen av nettsiden).

Informasjonen skal presenteres i et varsel som ikke kan lukkes eller skjules, og skrifttypen må være like stor som eller større enn mesteparten av teksten på siden.

Dette betyr at annonsører kun er pålagt å legge ut bekjentgjørelser på destinasjonssider som brukerne kommer til via en Google-annonse, i motsetning til sider som brukerne kan komme til via organisk trafikk.

10. juni 2024 starter vi en gradvis oppdatering av retningslinjene, og full håndhevelse ventes innført i løpet av de neste fire ukene.

(Lagt ut 10. mai 2024)