Opdatering af politikken vedrørende sundhed og medicin (juni 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I juni 2023 opdateres politikken vedrørende sundhed og medicin i Google Ads for at præcisere begrænsningerne vedrørende receptpligtig dyremedicin, som ikke er tilbøjelig til at medføre misbrug hos mennesker eller andre former for misbrug. Annoncører kan i øjeblikket bruge en lille gruppe af forhåndsgodkendte navne på receptpligtige lægemidler til dyr i annoncer, der er målrettet mod målgruppesegmenter med personligt tilpasset annoncering, såsom remarketinglister. Efter denne opdatering kan annoncørerne i overensstemmelse med politikken vedrørende personligt tilpasset annoncering bruge navne på receptpligtige lægemidler til dyr i annoncer, hvis lægemidlerne og de anførte indholdsstoffer er beregnet til brug på dyr og ikke er tilbøjelige til at medføre misbrug hos mennesker eller andre former for misbrug.

Denne opdatering ændrer ikke de eksisterende begrænsninger vedrørende brugen af navne på receptpligtige lægemidler til dyr i henhold til politikken vedrørende sundhed og medicin:

Begrænsning vedrørende brugen af navne på receptpligtige lægemidler til dyr

I kampagner, der er målrettet mod Canada eller USA, begrænser Google brugen af navne på receptpligtige lægemidler til dyr, hvis lægemidlerne er beregnet til brug på dyr og ikke er tilbøjelige til at medføre misbrug hos mennesker eller andre former for misbrug. Receptpligtige lægemidler til dyr, der er tilbøjelige til at medføre misbrug hos mennesker eller andre former for misbrug, er underlagt politikken vedrørende betegnelser for lægemidler, der ikke må annonceres for. Der stilles ikke krav om certificering for at vise annoncer, men der stilles krav om certificering for at bruge søgeordsmålretning med lægemiddelnavne på receptpligtig medicin til dyr i Canada og USA – se, hvordan du ansøger.

(Opslået i juni 2023)