Opdateringer vedrørende annoncørverificeringsprogrammet (april 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Nogle annoncører er muligvis kvalificerede til frivillig indsendelse af dokumentationsmateriale med henblik på identitetsverificering for at få adgang til funktionen virksomhedsoplysninger, som gør det muligt at bruge virksomhedsnavn og virksomhedslogo i søgeannoncer. De annoncører, der er kvalificerede til at deltage i dette program, får på deres Google Ads-konto vist muligheden for at fuldføre processen til annoncørverificering med henblik på at få adgang til denne funktion. Der er ingen tidsfrist, og manglende fuldførelse af annoncørverificeringsprogrammet eller manglende opfyldelse af de dermed forbundne krav får ingen konsekvenser.

Opslået i april 2023