Opdatering af politikken vedrørende dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder for autoriserede bilregistreringsenheder i Californien (februar 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Forud for den tidligere annoncerede opdatering af Google Ads-politikken vedrørende dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder og med øjeblikkelig virkning udføres der en pilottest med en gruppe annoncører, der er autoriseret af staten Californien til at udføre arbejde relateret til registrering af køretøjer på statens vegne. Disse annoncører må køre annoncer, der promoverer de tjenester, som de er autoriseret til at udføre.

Når opdateringen af politikken vedrørende dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder træder i kraft i slutningen af marts, vil disse enheder, som er godkendt af myndighederne, fortsat have tilladelse til at annoncere for dokumenter og serviceydelser fra offentlige myndigheder, forudsat at de opfylder vores certificeringskrav og gennemfører den påkrævede certificeringsproces.

(Offentliggjort februar 2023)