Opdatering af politikken vedrørende misbrug af annoncenetværket (februar 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I maj 2023 opdeles Google Ads-politikken vedrørende skadelig eller uønsket software i 3 separate politikker: Skadelig software, Kompromitteret website og Uønsket software. Vi begynder at håndhæve disse politikker den 9. maj 2023, og den fulde håndhævelse vil blive indført over ca. 4 uger. Indtil disse politikændringer er trådt i kraft, fortsætter Google med at håndhæve den nuværende malwarepolitik.

Hvad ændres?

• Skadelig software: Omfanget af politikken vedrørende skadelig software indsnævres til at forbyde tilsigtet distribuering af skadelig software eller "malware", som kan skade eller få uautoriseret adgang til en computer, en device eller et netværk. Dette forbud gælder for dine annoncer og al software, der hostes på dit website eller i din app eller linkes til fra dit website eller din app, uanset om softwaren promoveres via Googles annoncenetværk eller ej. En overtrædelse af politikken vedrørende skadelig software vil nu blive anset for at være en grov overtrædelse.
  • Kompromitterede websites: Et kompromitteret website er et website eller en destination, hvis kode er blevet manipuleret eller hacket til at opføre sig på måder, der er en fordel for en tredjepart, uden at websitet eller destinationens ejer eller operatør er vidende om det, og ofte på en måde, der skader websitets brugere. Dine annoncer må ikke bruge destinationer, som er kompromitterede eller hackede. Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Du får en advarsel senest 7 dage før en eventuel suspendering af din konto.
  • Uønsket software: Annoncer og destinationer, der overtræder Googles politik vedrørende uønsket software, er ikke tilladte. Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Du får en advarsel senest 7 dage før en eventuel suspendering af din konto.

Gennemgå denne politikopdatering for at finde ud af, om en eller flere af dine annoncer er omfattet af politikken, og sørg i givet fald for at fjerne de pågældende annoncer inden den 9. maj 2023.

(Opslået i februar 2023)