Opdatering af politikken vedrørende certificering og erklæringer angående aborter (juli 2022)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Fra og med juli 2022 opdateres Google Ads-politikken vedrørende certificering og erklæringer angående aborter, så det fremgår, at annoncører, som tilbyder medicinsk abort eller abortpiller, men ikke selv udleverer dem til kunder i egne lokaler, kan blive certificeret som annoncører, der udfører aborter. Dette sker som følge af den amerikanske lægemiddelstyrelses (FDA, Food and Drug Administration) fjernelse af kravet om personlig udlevering af abortpiller i december 2021. Den opdaterede politik træder i kraft i slutningen af juli 2022, hvorefter disse annoncører kan ansøge om certificering som annoncører, der udfører aborter, og få erklæringen "Udfører aborter" vist i deres annoncer.

Aktuel politik:

Annoncører i Irland, Storbritannien og/eller USA, som vil køre annoncer, der kan blive vist ved abortrelaterede forespørgsler, skal først selv indsende en erklæring med angivelse af deres status som annoncør, der enten udfører aborter i egne lokaler, eller som annoncør der ikke udfører aborter. Når den erklæring, du har indsendt, er verificeret, bliver du certificeret til at køre denne type annoncer, og Google genererer automatisk en af følgende erklæringer i annoncerne for dit abortrelaterede produkt eller din abortrelaterede tjeneste: "Udfører aborter" eller "Udfører ikke aborter". Erklæringerne vises i alle søgeannonceformater.

Politikopdatering:

Vi opdaterer kvalifikationskravene med hensyn til visning af erklæringen "Udfører aborter". Fremover er annoncører, som promoverer medicinsk abort eller abortpiller, men som ikke selv udleverer dem til kunder i egne lokaler, også kvalificerede til at få erklæringen "Udfører aborter" vist i deres annoncer. Dette omfatter eksempelvis udbydere med tilladelse til at sende abortpiller med posten efter telefonisk konsultation. For at være kvalificeret til visning af denne erklæring skal du være certificeret som for et onlineapotek i henhold til vores politik vedrørende sundhed og medicin. Det er kun annoncører i USA, der er kvalificerede til at udnytte denne opdaterede mulighed.

Læs politikken for at få flere oplysninger, og/eller udfyld ansøgningsformularen til ansøgning om certificering til visning af abortrelaterede annoncer og den tilhørende erklæring.

(Opslået i juli 2022)