Opdatering af politikken vedrørende sundhed og medicin (juli 2022)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I juli 2022 opdateres Google Ads-politikken "Spekulative og eksperimenterende medicinske behandlinger, celleterapier og genterapier" i politikken vedrørende sundhed og medicin.

Når denne opdatering træder i kraft, får enheder med den relevante FDA-udstedte licens eller godkendelse til at markedsføre det pågældende produkt mulighed for at promovere FDA-licenserede eller -godkendte celle- eller genterapier i USA. Enheder uden den FDA-udstedte licens eller godkendelse kan stadig ikke promovere celle- eller genterapier på Google Ads.

Politikkens ordlyd opdateres desuden, så der tillades annoncer for celle- eller genterapier globalt, som udelukkende er af uddannelsesmæssig eller informativ karakter (uanset lovgivningsmæssig godkendelsesstatus).

Vi begynder at håndhæve den opdaterede politik den 11. juli 2022, og den bliver håndhævet fuldt ud inden for cirka 4 uger.

(Opslået den 9. maj 2022)