Om tidligere overtrædelser

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Google gennemgår løbende annoncer igen for at sikre, at de overholder vores politikker.  I forbindelse med vores standardproces for fornyet gennemgang sker det, at vores system identificerer afviste annoncer, der ikke længere overtræder vores politikker.  Hvis din annonce er blevet afvist i en længere periode, og vores håndhævelsessystem senere konstaterer, at den pågældende politik ikke længere er gældende, bliver annoncen muligvis stadig afvist, men får statussen "Tidligere overtrædelse". Dette gøres for at sikre, at du ikke ved en fejl spilder annoncekroner på gamle annoncer. Følg nedenstående trin for at genaktivere dine annoncer:

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
    • For annoncer skal du klikke på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
      1. Klik på Annoncer.
    • For aktiver skal du klikke på rullemenuen Aktiver i sektionsmenuen.
      1. Klik på Aktiver.
  2. Hold markøren over statussen "Afvist" i kolonnen "Status".
  3. Klik på linket Send appel, hvis det er tilgængeligt.

Bemærk! Hvis du ikke kan se dette link, skyldes det, at indsendelse af appeller vedrørende kampagner ikke er tilladt i henhold til den aktuelle politik. I så fald skal du foretage små ændringer af hver enkelt annonce og gemme dem for at aktivere en gennemgang.

4. Vælg Bestrider beslutningen eller Har foretaget ændringer for at sikre overholdelse af politikken under "Årsag til appel".
  5. Vælg de annoncer, du vil indsende en appel vedrørende, under "Appellér følgende".
  6. Klik på Send.
Du kan få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med afviste annoncer, i denne artikel i Hjælp til Google Ads.