Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Ads.txt-fejlfinding

Ads.txt er med til at sikre, at din annonceplads kun sælges via de sælgere (f.eks. AdSense), som du har godkendt. Nu har annoncører, der bruger nogle af vores annonceprodukter til at købe annonceplads på udgiverwebsites, mulighed for kun at byde på beholdninger fra sælgere, der er klassificeret som godkendt via ads.txt.

Det er vigtigt at oprette og offentliggøre en ads.txt-fil på alle dine websites for at sikre, at potentielle annoncører fortsat kan byde på din annonceplads.

Før du går i gang

Der er nogle YouTube-videoer på ads.txt, som kan være nyttige for dig:

Identificer problemet

Hvis du har problemer med din ads.txt-fil, skal du følge nedenstående vejledning og vælge de svar, der bedst beskriver din situation.

Hvilket problem oplever du?