Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

H5 Games-advertenties (bèta)

Aan de slag met H5 Games-advertenties (bèta)

Met H5 Games-advertenties kunt u uw inkomsten verhogen door advertenties weer te geven in uw HTML5-games (H5). U kunt H5 Games laten lopen in webbrowsers en ook in WebViews in systeemeigen apps. H5 Games-advertenties gebruiken de nieuwe H5 Games Ad Placement API. Nadat u de API heeft geïntegreerd in uw H5-games, geven we advertenties weer op de meest geschikte momenten voor uw gebruikers.

Voordelen

H5 Games-advertenties bieden het volgende:

Goed presterende indelingen

• Interstitials: Advertenties op volledig scherm die worden weergegeven tijdens natuurlijke pauzes in uw game, bijvoorbeeld tussen levels. Gebruikers kunnen op deze advertenties klikken of teruggaan naar uw game.
  • Met beloning: Advertenties waarmee gebruikers interactie kunnen hebben in ruil voor in-game-beloningen.

Advertentie-indelingen voor H5-games ondersteunen display-advertenties en TrueView- en bumpervideoadvertenties.

Eenvoud

• H5 Games-advertenties gebruiken de AdSense-code, wat betekent dat u dezelfde advertentiecode kunt gebruiken voor uw gamingadvertenties en uw contentadvertenties.
  • We hebben de IMA-SDK vervangen door een nieuwe H5 Games Ad Placement API die gebruiksvriendelijker en minder foutgevoelig is. De nieuwe API gebruikt bijvoorbeeld een eenvoudig JavaScript-object om advertentieplaatsingen te beschrijven en biedt eenvoudige beheeropties waarmee u de frequentie van de advertentieweergave aan spelers kunt aanpassen. Bekijk meer informatie over de H5 Games Ad Placement API.

Ondersteuning voor meerdere platforms

• H5 Games-advertenties bieden ondersteuning om uw game rechtstreeks in te sluiten in een webpagina en uw game met een iframe op een andere site te tonen.
  • H5 Games-advertenties ondersteunen ook app-integratie met AdMob, zodat u met uw game inkomsten kunt genereren via app-advertenties als uw H5-game wordt gehost in de webweergave van een mobiele app (alleen Android-ondersteuning).

Met H5 Games-advertenties kunt u in uw games advertenties laten zien op uw site, op een webpagina of in een WebView voor apps, allemaal vanuit één API.

Hoe het werkt

Als u in uw H5-game advertenties wilt weergeven, doet u het volgende:

1. Integreer de API voor advertentieplaatsing in uw game. Zie Aan de slag met de API voor advertentieplaatsing.
  2. Als uw game in een mobiele app wordt gespeeld, raden we u aan uw AdMob-account in te stellen voor een optimale gebruikerservaring en prestaties.
    Belangrijk: Als u uw game zo ontwerpt dat deze moet worden ingesloten in een app waar u de eigenaar van bent of als u een overeenkomst voor een opbrengstenaandeel aangaat met de eigenaar van de app, dan is de enige manier waarop u dit op een goed presterende en beleidsconforme manier kunt doen door deze AdMob-support voor mobiele apps te gebruiken.
  3. Voeg de AdSense-code toe aan uw gamepagina.