Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

H5 Games-advertenties (bèta)

De AdSense-code toevoegen aan uw gamepagina

H5 Games-advertenties (bèta) gebruiken de AdSense-code en aanvullende code die is vereist om de functies van de H5 Ad Placement API te initialiseren. Er zijn ook enkele optionele AdSense-codeparameters beschikbaar waarmee u aanvullende instellingen kunt configureren.

De code plaatsen

1. Kopieer de onderstaande code:
    <script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
    <script>window.adsbygoogle = window.adsbygoogle || []; var adBreak = adConfig = function(o) {adsbygoogle.push(o);} </script>
    Opmerking: Zorg ervoor dat u alle code kopieert, waaronder de aanvullende code waarmee de functies adBreak() en adConfig() worden geïnitialiseerd. Als u dit niet doet, werken uw advertenties niet.
  2. Vervang "ca-pub-1234567890123456" in de code door uw eigen uitgever-ID. Meer informatie over hoe u uw uitgever-ID kunt vinden.
  3. Als uw game in een mobiele app wordt uitgevoerd, moet u 2 aanvullende parameters opgeven. Dit doet u zo:

Voeg na data-ad-client="ca-pub-1234567890123456" het volgende toe:

• data-admob-interstitial-slot="ca-app-pub-1234567890123456/11111111"
    • data-admob-rewarded-slot="ca-app-pub-1234567890123456/22222222"

De parameter data-admob-interstitial-slot wordt gebruikt om interstitial-advertenties aan te vragen, terwijl data-admob-rewarded-slot wordt gebruikt om advertenties met beloning aan te vragen. Geef ten minste één waarde op als uw game advertenties weergeeft in een mobiele app. Lees meer informatie over hoe u in AdMob interstitial-advertentieblokken en advertentieblokken met beloning maakt.

Als u nog geen AdMob-account heeft, gaat u naar Google AdMob om er een te maken.

4. Plaats de code tussen de tags <head> en </head> van de pagina waar uw game wordt gehost.
    Opmerking: Ongeacht hoe u uw game distribueert (bijvoorbeeld als u de game rechtstreeks insluit in een pagina of in een iframe plaatst op een andere site of in een deel van uw eigen site), u moet de code altijd op de pagina met uw game plaatsen.

Voorbeeld van een gamepagina waaraan de AdSense-code en aanvullende code zijn toegevoegd

Voorbeeldcode Beschrijving
yourdomain.com/games/mygame De pagina waar uw game wordt gehost
<head>
<script async
src="https://pagead2.googlesyndication.com
/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous">
</script>
Dit gedeelte is de AdSense-code.
<script>window.adsbygoogle =
window.adsbygoogle || [];
var adBreak = adConfig = function(o) {adsbygoogle.push(o);}
</script>
In dit gedeelte wordt de H5 Ad Placement API geïnitialiseerd.
</head>

<body>

<canvas id="game_canvas"
width="100%" height="100%">
<script src="game.js"><script>
Dit gedeelte is de logica van uw game.
</body>

Beschrijvingen van AdSense-codeparameters

U kunt deze AdSense-codeparameters gebruiken om verschillende instellingen voor uw game-advertenties te configureren. De parameter data-ad-client is vereist, maar alle andere parameters zijn optioneel.

Opmerking: Deze instellingen worden geïnitialiseerd als de pagina met het gamecanvas is geladen en kunnen niet worden gewijzigd tijdens de gameplay/paginaweergave.
Parameter Beschrijving en voorbeelden
data-ad-client Vereist

Uw uitgever-ID en uitgeverscode.

Voorbeeld:

data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"

data-ad-host Optioneel

Als u uw opbrengst deelt met een hostplatform, gebruikt u deze parameter om het hostplatform op te geven.

Voorbeeld:

data-ad-host="ca-host-pub-123"

data-admob-interstitial-slot Optioneel

Als uw game in een mobiele app wordt uitgevoerd, gebruikt u deze parameter om interstitial-advertenties aan te vragen.

Voorbeeld:

data-ad-host="ca-app-pub-1234567890123456/456"

data-admob-rewarded-slot Optioneel

Als uw game in een mobiele app wordt uitgevoerd, gebruikt u deze parameter om advertenties met beloning aan te vragen.

Voorbeeld:

data-ad-host="ca-app-pub-1234567890123456/789"

data-ad-channel Optioneel

U kunt een aangepaste kanaal-ID opnemen om de prestaties van uw advertenties bij te houden.

Voorbeeld:

data-ad-channel="1234"

data-adbreak-test Optioneel

Gebruik deze parameter om de testmodus aan te zetten. Hiermee kunt u uw plaatsingen testen met nepadvertenties.

Voorbeeld:

data-adbreak-test="on"

data-tag-for-child-directed-treatment Optioneel

Gebruik deze parameter als u uw advertentieverzoeken wilt taggen als content die is gericht op kinderen. Zie Een site of advertentieverzoek taggen voor behandeling van content die bedoeld is voor kinderen voor meer informatie.

Voorbeeld:

data-tag-for-child-directed-treatment="1"

data-tag-for-under-age-of-consent Optioneel

Gebruik deze parameter als u uw advertentieverzoeken in de Europese Economische Ruimte (EER), Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk wilt taggen voor beperkte gegevensverwerking. Zie Een advertentieverzoek taggen voor gebruikers in de EER en het Verenigd Koninkrijk die jonger zijn dan de minimum leeftijd voor toestemming (TFUA) voor meer informatie.

Voorbeeld:

data-tag-for-under-age-of-consent="1"

data-ad-frequency-hint Optioneel

Het minimale gemiddelde tijdsinterval tussen advertenties in seconden. Als deze waarde '120s' is, worden advertenties gemiddeld niet vaker dan 1 keer per 2 minuten weergegeven. Dit is een hint die in de toekomst kan worden genegeerd of overschreven door een serverbesturingselement.

Voorbeeld:

data-ad-frequency-hint="120s"