Tietosuoja ja turvallisuus

Kuinka hyvin suojattuja tilitietoni ovat?

Ymmärrämme, että verkkotoiminnot edellyttävät paljon luottamusta. Suhtaudumme vakavasti tähän luottamukseen, ja meille on erittäin tärkeä varmistaa antamiesi tietojen suojaus ja luottamuksellisuus. Google käyttää alan standardin mukaista SSL-tekniikkaa (secure socket layer) kaikkien tapahtumien suojaamiseen. Näin suojaamme verotunnuksen ja muut henkilökohtaiset tietosi. Tutustu myös Googlen tietosuojakäytäntöön.