Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Privacy en beveiliging

Wat doet Google met mijn persoonlijke gegevens?

We zorgen ervoor dat de gegevens veilig worden verwerkt en worden opgeslagen conform ons privacybeleid. We gebruiken uw persoonlijke gegevens uitsluitend voor het beheren van uw account en het verstrekken van accountgegevens aan u. Google kan, zoals beschreven in de Algemene voorwaarden, persoonlijke gegevens over u vrijgeven aan derden met het oog op de goedkeuring van uw deelname aan het AdSense-programma.