Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Betalinger

Hvad er forskellen mellem indtjening og udbetaling?

Indtjening er indtægter, du optjener gennem din deltagelse i AdSense-programmet. Din indtjening passerer igennem flere faser i betalingsforløbet:

• Estimeret indtjening: Den indtjening, der er akkumuleret i løbet af måneden. Dette beløb vises på startsiden og på siden Rapporter.
  • Endelig indtjening: Den samlede indtjening fratrukket al ugyldig aktivitet. Vises på din startside og på siden "Betalinger".
  • Indtjening – det samme som endelig indtjening på siden "Betalinger"
  • Saldo – samlet kontosaldo for hele den endelige indtjening, alle debiteringer og krediteringer.

Du kan få detaljerede oplysninger om, hvornår du modtager betaling for din AdSense-indtjening, ved at læse om vores betalingsforløb.