Koodin käyttöönotto-opas

Mainoskoodin lisääminen WordPress-sivustolle

Voit sijoittaa mainoksia WordPress-sivustolle käyttämällä liitännäisiä, teemoja tai widgetejä. #wordpress

AdSense-mainosyksikkökoodin voi sijoittaa WordPress-sivustolle monella eri tavalla. Alta näet muutamaa tapaa koskevat ohjeet.

Vinkki: Varmista, että olet jo luonut mainosyksiköt, joita tarvitset AdSense‑tililläsi.

Liitännäiset

Jos et ole perehtynyt koodaukseen mutta haluat sijoittaa mainoksia tiettyihin kohtiin sivustollasi, voit käyttää apuna mainosliitännäistä. Voit etsiä liitännäisiä WordPressin hakemistosta.

Mainosliitännäisessä voi olla lisäominaisuuksia, joiden avulla voit sijoittaa mainoksia sivustolle kirjoittamatta tai muokkaamatta koodia.

Muista liitännäistä valitessasi seuraavat asiat:

• Varmista, että teemasi ja laajennuksesi ovat yhteensopivia.

• Kaikissa laajennuksissa on erilaisia ominaisuuksia. Suosittelemme, että testaat muutamaa laajennusta, jotta löydät sinulle ja sivustollesi parhaiten soveltuvan vaihtoehdon.

• Google ei vastaa muiden kuin Googlen liitännäisten toiminnasta.

Huom. Joitakin mainosmuotoja ei välttämättä voi ottaa käyttöön liitännäisten avulla. Jos tarvitset apua liitännäisen käytössä, ota suoraan yhteyttä sen kehittäjään.

WordPress-teemat

Teemat ovat hyvä vaihtoehto, jos etsit helppoa tapaa hallita mainosyksiköiden sijoittelua sivustollasi. Suosittelemme, että valitset AdSensea varten optimoituja WordPress-teemoja. Tällaisissa teemoissa on määritetty etukäteen paikkoja ja sijainteja, joihin voit sijoittaa sivujen mainoskoodia tai joissa voit julkaista WordPress-sivustosi elementtejä.

Muista, että ennalta määritettyjä paikkoja ja sijainteja sisältävien teemojen käyttäminen saattaa rajoittaa mainosyksiköiden sijoittamista juuri sinne, minne haluat. Teemat eivät myöskään välttämättä tue sisältöösi parhaiten sopivaa asettelua.

Lisätietoja teemoista ja niiden käyttämisestä löydät virallisista WordPress.org-ohjeista.

Joissakin teemoissa on sisäänrakennettu mainososio. Jos valitsemassasi teemassa ei ole sitä, mainosyksiköiden lisääminen onnistuu helpoiten tekstiwidgetien avulla.

Huom. Joitakin mainosmuotoja ei välttämättä voi ottaa käyttöön teemojen avulla.

Tekstiwidgetit

Tekstiwidgetien avulla voit lisätä mainosyksiköitä niihin WordPress-sivustosi kohtiin, jotka on määritetty valmiiksi sivuston teemassa.

Lisätietoja tekstiwidgeteistä ja niiden käyttämisestä löydät virallisista WordPress.org-ohjeista.

Huom. Joitakin mainosmuotoja ei välttämättä voi ottaa käyttöön tekstiwidgetien avulla.