Kolmannen osapuolen pääsyoikeudet AdSense-tiliin

AdSensen Kolmannet osapuolet ‑sivulla on tietoja tiliisi liittyvistä alustoista ja kolmansista osapuolista. Jos jaat tuloja jonkin alustan tai kolmannen osapuolen kanssa, voit katsoa tietoja tulojen jaosta. Alustasta tai kolmannesta osapuolesta riippuen voit myös mahdollisesti tehdä muutoksia kumppanuussuhteeseesi kolmannen osapuolen kanssa.

Alla on tietoa eri alustoista ja kolmansista osapuolista sekä siitä, mitä voit tehdä Kolmannet osapuolet ‑sivulla.

Siirry johonkin seuraavista kohdista: Alustakumppanien sivustot | Hallinnoidut tilit | YouTube-kanavat | Isäntäkumppanien tilit | Ad Manager ‐tilit

Näin löydät Kolmannet osapuolet ‑sivun

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Valitse Tili.
  3. Klikkaa Pääsyoikeudet ja valtuutukset.
  4. Klikkaa Kolmannet osapuolet.

Alustakumppanien sivustot

Kysymys Vastaus
Minkälainen kumppanuussuhde on kyseessä? AdSensen alustakumppani hostaa yhtä tai useampaa sivustoasi.
Ovatko tilitietosi käytettävissä? Googlen ja alustakumppanin sopimuksessa määritetään, miten alustakumppani voi käyttää tiliäsi, mutta alustakumppani ei pääse tilillesi.
Jaatteko tuloja? Jaat tuloja alustakumppanin kanssa, ellei kumppani ole määrittänyt tulojen jaon arvoksi 0 %.

Sinulle tulojen jaon perusteella maksettavan summan tulee vastata alustakumppanin kanssa solmimassasi sopimuksessa määritettyä tulojen jakoa. Google mahdollistaa tulojen jakoon perustuvan summan maksamisen alustakumppanin puolesta, ja alustakumppanin vastuulla on varmistaa, että saat oikean osuuden tuloista.

Mitä voit tehdä?
  • Voit katsoa tulojen jaon tietoja.
  • Klikkaa Siirry Sivustot-sivulle, jos haluat tutkia sivustojesi luetteloa.
    Huom. Jos haluat lopettaa tulojen jakamisen alustakumppanin kanssa, siirry Sivustot-sivulle ja poista sivustosi sivustoluettelosta.

Hallinnoidut tilit

Kysymys Vastaus
Minkälainen kumppanuussuhde on kyseessä? AdSense-tiliäsi hoitaa MCM-hallinnoija (MCM, Multiple Customer Management).
Ovatko tilitietosi käytettävissä? Olet antanut MCM-hallinnoijallesi valtuudet käyttää tiliäsi tai muuttaa tilisi asetuksia puolestasi. Googlen kanssa solmimassasi sopimuksessa määritetään, miten MCM-hallinnoija voi käyttää tiliäsi.
Jaatteko tuloja? Jos MCM-hallinnoijasi on määrittänyt tulojen jakamisen, jaat tuloja hänen kanssaan.

Google sitoutuu mahdollistamaan tulojen jakoon perustuvan summan maksamisen MCM-hallinnoijalle puolestasi sinun ja MCM-hallinnoijan välisessä sopimuksessa määritellyllä tavalla. Sinun vastuullasi on varmistaa, että tulojen jako sinun ja MCM-hallinnoijasi välillä menee oikein.

Mitä voit tehdä?
  • Voit lopettaa tulojen jakamisen MCM-hallinnoijasi kanssa tai poistaa hänet tililtäsi klikkaamalla Poista tili hallinnoijalta. Tätä ei voi kumota.
  • Voit hylätä MCM-hallinnoijan tekemän tulojen jakamistarjouksen klikkaamalla Lopeta tulojen jakaminen. Tätä ei voi kumota.
Huom. Sinun vastuullasi on varmistaa, että sinulla on MCM-hallinnoijasi kanssa solmimasi sopimuksen nojalla oikeus lopettaa tulojen jakaminen.

YouTube-kanavat

Kysymys Vastaus
Minkälainen kumppanuussuhde on kyseessä? AdSense for YouTube ‑tilisi on liitetty YouTube-kanavaan. Jos haluat tehdä muutoksia mainoksilla kaupallistamiseen, siirry YouTuben Creator Studioon.
Mitä voit tehdä? Jos olet laittanut mainokset pois päältä YouTube-kanavalla, voit laittaa ne uudelleen päälle klikkaamalla painiketta.

Isäntäkumppanien tilit

Kysymys Vastaus
Minkälainen kumppanuussuhde on kyseessä? AdSense-tilisi on liitetty johonkin muuhun isäntäkumppaniimme.
Ovatko tilitietosi käytettävissä? Olet antanut isäntäkumppanillesi valtuudet käyttää tiliäsi puolestasi. Isäntäkumppanilla on tilitietojesi käyttöoikeus, jos kyseinen valinta on otettu käyttöön. Googlen kanssa solmimassasi sopimuksessa määritetään, miten isäntäkumppani voi käyttää tiliäsi.
Jaatteko tuloja?

Jaat tuloja isäntäkumppanin kanssa, ellei isäntäkumppani ole määrittänyt tulojen jaon arvoksi 0 %.

Sinulle tulojen jaon jälkeen maksettavan summan tulee vastata isäntäkumppanin kanssa solmimassasi sopimuksessa määritettyä tulojen jakoa. Google mahdollistaa tulojen jakoon perustuvan summan maksamisen isäntäkumppanin puolesta, ja isäntäkumppanin vastuulla on varmistaa, että sinulle maksetaan oikea osuus tuloista.

Mitä voit tehdä? Voit hallita isäntäkumppanin pääsyoikeutta valitsinta klikkaamalla​ ​ ​ ​ ​ ​ ​
Huom. Tämä ei vaikuta tulojen jakamiseen isäntäkumppanisi kanssa. Jos haluat lopettaa tulojen jakamisen, se on tehtävä isäntäkumppanin tililtä.

Ad Manager ‑tilit

Kysymys Vastaus
Minkälainen kumppanuussuhde on kyseessä? AdSense-tilisi on linkitetty Ad Manager ‑tiliin.
Ovatko tilitietosi käytettävissä? Ad Manager ‑tilille kirjautuneet käyttäjät voivat katsoa tilitietoja ja tehdä muutoksia tiliisi.
Mitä voit tehdä?
  • Voit ottaa AdSense-tilin ja Ad Manager ‑tilin välisen linkityksen käyttöön klikkaamalla painiketta.
  • Jos AdSense-tilisi on linkitetty Ad Manager ‑tiliin jonkin toisen Google-tilin avulla, voit laittaa Ad Manager ‑tilin linkityksen pois päältä klikkaamalla valitsinta.