Automaattiset mainokset

Automaattisten mainosten käyttöönotto sivustolla

Jos haluat ottaa käyttöön Automaattiset mainokset, valitse ensin mainosasetukset. Kopioi sitten AdSense-koodi ja liitä se kaikille sivustosi sivuille.

Vinkki: Asetuksia määrittäessäsi voit myös valita, haluatko suorittaa kokeilun. Kokeiluja käyttämällä voit testata automaattisia mainoksia osalla sivustosi liikenteestä, ennen kuin otat ne käyttöön koko sivustollasi.

Ennen kuin aloitat

Varmista, että sivustosi näkyy Mainokset-sivun luettelossa. Jos sitä ei näy, lisää sivustosi sivustoluetteloon ennen automaattisten mainosten käyttöönottoa.

Näin otat automaattiset mainokset käyttöön

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset.
  3. Näet kaikki sivustosi taulukossa. Klikkaa haluamasi sivuston vierestä Muokkaa Muuta. Sivustosi aukeaa mainosasetusten esikatselussa.
    Vinkki: Voit kokeilla esikatselussa eri mainosasetuksia ennen Automaattisten mainosten julkaisemista.
  4. Siirry Mainosasetukset-kohtaan ja laita Automaattiset mainokset päälle.
  5. (Valinnainen) Klikkaa Intenttipohjaiset mainosmuodot, niin voit laittaa mainosintentit päälle.
  6. (Valinnainen) Klikkaa Peittokuvamainosmuodot, niin voit laittaa tietyt peittokuvamainosmuodot pois päältä.
  7. (Valinnainen) Klikkaa Sivun mainosmuodot, niin voit
  8. (Valinnainen) Klikkaa Poissuljetut alueet, jos haluat estää automaattisten sivun mainosten näkymisen tietyillä sivujen alueilla.
  9. (Valinnainen) Klikkaa Poissuljetut sivut, jos haluat estää automaattisten mainosten näkymisen tietyillä sivuilla.
    Huom. Älä lisää sivujen poissulkemisia, jos haluat tehdä kokeilun. Kokeiluista ei voi sulkea pois sivuja. Voit sulkea sivuja pois, kun kokeilu on päättynyt.
  10. Klikkaa Käytä sivustolla.
  11. Valitse tallennusvaihtoehto:
    • Klikkaa Käytä nyt ja sitten Tallenna, jos haluat ottaa automaattisten mainosten asetukset heti käyttöön sivustollasi.

Tai

• Klikkaa Suorita ensin kokeilu ja sitten Suorita kokeilu, jos haluat testata automaattisten mainosten asetukset.

AdSense suorittaa 90 päivää kestävän kokeilun 50 prosentille sivustosi liikenteestä. Kokeilu päättyy, kun dataa on kerätty riittävästi. Lue lisää automaattisten mainosten kokeiluista.

Huom. Varmista, että olet lisännyt AdSense-koodin kaikille sivuillesi. Mainokset alkavat näkyä sivulla tunnin kuluessa. Katso lisätietoja koodin käyttöönotto-oppaasta.

Automaattisten mainosten kehityksen seuraaminen

Voit seurata sivustosi automaattisten mainosten kehitystä valitsemalla Mainokset ja sitten Yleiskatsaus ja klikkaamalla sivustosi vierestä Näytä raportti View report.