Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertentieblokken

Het formaat van de afbeeldingen in uw feed bepalen

Wanneer u uw In-feed-advertentie aanpast, is het handig om te weten welk formaat de afbeeldingen in uw feed hebben, zodat u ervoor kunt zorgen dat het afbeeldingsformaat van uw advertentie overeenkomt. Als u niet weet welk formaat uw afbeeldingen hebben, kunt u de tools voor ontwikkelaars in uw browser gebruiken om de precieze afmetingen te vinden. Als u bijvoorbeeld Google Chrome gebruikt, kunt u de tool voor het inspecteren van elementen gebruiken via Hulpprogramma's voor ontwikkelaars.

Volg deze stappen om het formaat van een afbeelding te bepalen met Chrome:

1. Open de pagina met uw feed in Chrome.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding waarvan u het formaat wilt weten en selecteer Inspecteren.
  3. Bekijk de breedte en hoogte van uw afbeelding die nu worden weergegeven. Het eerste getal is altijd de breedte. Als uw afbeelding niet standaard wordt gemarkeerd, klikt u op de knop voor het inspecteren van elementen Inspect element button en plaatst u de muisaanwijzer op de afbeelding.

Afbeeldingsbreedte en -hoogte getoond in Chrome DevTools