Mainosyksiköt

Syötteen kuvien koon selvittäminen Google Chromen avulla

In-Feed-mainoksia mukautettaessa on hyödyllistä tietää, kuinka suuria syötteen kuvat ovat, jotta mainosten kuvakoko voidaan määrittää vastaavan kokoiseksi.

Jos et tiedä kuviesi kokoa, voit selvittää sen selaimesi kehittäjätyökaluilla. Jos käytössäsi on Google Chrome, voit käyttää Chrome DevToolsin elementtien tarkastelutyökalua.

Kuvan koon selvittäminen Chromen avulla:

1. Avaa syötesivusi Chromessa.
  2. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella kuvaa, jonka koon haluat selvittää, ja valitse Tarkista.
  3. Chrome DevToolsissa näkyvät kuvan leveys ja korkeus.
    Huom. Ensimmäinen numero on aina leveys.
    Jos kuvasi ei oletusarvon mukaan näy korostettuna, klikkaa elementtien tarkastuspainiketta Inspect element button ja vie hiiri kuvan päälle.

Esimerkki Chrome Developer Toolsin Tarkista-toiminnosta