Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertentieblokken

In-article lay-out over de hele breedte

Uit onze experimenten blijkt dat op mobiele apparaten in de portretmodus in-article advertenties beter presteren op hele breedte. Onze in-article advertentieblokken worden automatisch uitgebreid tot de hele schermbreedte wanneer het apparaat in de verticale stand wordt gezet, wat mogelijk tot een hogere opbrengst leidt.

Als u echter niet wilt dat uw in-article advertentieblok automatisch op deze manier wordt uitgebreid, kunt u de advertentiecode aanpassen om dit gedrag uit te zetten. Houd er rekening mee dat dit mogelijk een afname van uw potentiële inkomsten tot gevolg heeft.

Voorbeeld: advertenties op hele breedte uitzetten

Als u in-article advertenties op hele breedte wilt uitzetten, voegt u de parameter data-full-width-responsive toe aan de in-article advertentiecode, zoals in het volgende voorbeeld:

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block; text-align:center;"
     data-ad-layout="in-article"
     data-ad-format="fluid"
     data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
     data-ad-slot="5678"
     data-full-width-responsive="false"></ins>
<script>
     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>