Mainosyksiköt

Responsiivisen in-feed-mainoksen koko

In-feed-mainokset ovat responsiivisia mainoksia. Tämä tarkoittaa sitä, että niiden koko muuttuu automaattisesti käytettävän laitteen mukaan. In-feed-mainos on aina yhtä leveä kuin sen syötteen säilö, jonka sisällä mainos on. (Huomaa, että in-feed-mainoksen vähimmäisleveys on 250 pikseliä.) AdSensessa in-feed-mainoksen korkeutta mukautetaan automaattisesti siten, että kaikki mainoksen ominaisuudet sopivat hyvin käytettävissä olevaan tilaan.

In-feed-mainoksen asetukset ja mainoksen responsiivinen toiminta

Jotta in-feed-mainoksesi näkyy haluamallasi tavalla, on tärkeää ymmärtää, miten tällaisen mainoksen responsiivinen toiminta vaikuttaa in-feed-mainoksen asetuksiin.

Täyttö

Täyttö ei ole responsiivinen. Mainoksen ylä- ja alapuolelle ja sivuille määrittämäsi täyttö pysyy samana kaikenkokoisilla näytöillä.

Kuvakoko

Jos määrität kuvan koon prosentteina, kuvan koko muuttuu näytön koon mukaan. Jos sen sijaan määrität kuvan koon pikseleinä, kuvan koko pysyy samana kaikenkokoisilla näytöillä.

Kirjasinkoko

Kirjasinkoko ei ole responsiivinen. Määrittämäsi kirjasinkoko pysyy samana riippumatta näytön koosta.

Teksti kuvan ympärillä

Jos haluat mainoksessa olevan tekstin ympäröivän kuvaa, kun näytön koko muuttuu, voit ottaa käyttöön Teksti ympäröi ‑asetuksen.