Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertentieblokken

Wat is een feed?

Een feed is een contentstream waar u doorheen kunt scrollen. In-feed advertenties zijn native advertenties die in uw feeds worden getoond. #in-feed #nativeads

Een feed is een stream met content waar mensen doorheen kunnen scrollen. De content staat in blokken met een vergelijkbaar uiterlijk die na elkaar worden getoond. Zo kan een feed redactioneel zijn (bijvoorbeeld een overzicht van nieuwsartikelen) of een reeks vermeldingen (zoals een lijst van producten, services, enzovoort). Feeds kunnen op een willekeurige plek op de pagina staan. Opmerking: In de context van InFeed-advertenties wordt met een feed niet een internetsyndicatiefeed zoals RSS bedoeld.

Een aantal voorbeelden van feeds:

• De hoofdfeed op een homepage (bijvoorbeeld een nieuwsfeed)
  • De primaire feed op een pagina met zoekresultaten voor producten of services
  • Een horizontale feed op de pagina
  • Een feed met alleen tekst

Het is mogelijk een site te hebben waarbij de feed op mobiele apparaten anders is dan op desktops. Dit kan bijvoorbeeld een rasterindeling voor desktop zijn die op mobiele apparaten wordt weergegeven als feed. In dat geval kunt u afzonderlijke in-feed advertenties maken voor de verschillende schermgrootten.

Opmerking: Uw feed moet minimaal 250 pixels breed zijn om in-feed advertenties te laten zien.

Voorbeelden

Voorbeeld van een feed op een homepage:

Voorbeeld van een feed op een homepage.

Voorbeeld van een feed met alleen tekst:

Voorbeeld van een feed met alleen tekst.