Mainosyksiköt

Mikä fiidi on?

Fiidi on selattavissa oleva sisältöstriimi. In-Feed-mainokset ovat natiivimainoksia, jotka näkyvät sivustosi fiideissä.  #in-feed #natiivimainokset

Fiidi on selattavissa oleva sisältöstriimi. Se esitetään peräkkäisinä samannäköisinä lohkoina sivulla. Fiidi voi olla esimerkiksi toimituksellinen (kuten lista artikkeleista tai uutisista) tai lista (kuten lista tuotteista tai palveluista). Fiidit voivat näkyä sivulla missä tahansa kohdassa. Huomaa, että in-feed-mainosten yhteydessä syötteellä ei tarkoiteta verkkosyötteitä (kuten RSS).

Esimerkkejä fiideistä:

• Etusivun pääfiidi (kuten uutisfiidi)
  • Tuotteiden tai palveluiden tulossivun pääfiidi
  • Vaakasuuntainen syöte sivulla
  • Vain teksti ‑syöte

Sivustollasi saattaa olla käytössä eri syöte mobiililaitteita ja pöytätietokoneita varten. Sivustolla voi olla esimerkiksi tietokoneelle suunniteltu asettelu, joka muuttuu fiidiksi, kun sitä katsellaan mobiililaitteella. Tällöin voit luoda erillisiä In-Feed-mainoksia erikokoisille näytöille.

Huom. Fiidin on oltava yli 250 pikseliä leveä, jotta siinä voi näkyä In-Feed-mainoksia.

Esimerkkejä

Esimerkki etusivun syötteestä:

Esimerkki etusivun syötteestä

Esimerkki vain teksti ‑syötteestä:

Esimerkki vain tekstiä sisältävästä syötteestä