Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertentieblokken

Veelgestelde vragen over InFeed-advertenties

Hieronder vindt u antwoorden op enkele veelgestelde vragen over native InFeed-advertenties:

Alles uitvouwen  Alles samenvouwen
Hoeveel InFeed-advertenties kan ik op mijn pagina plaatsen?
Mits u niet meer advertenties dan content heeft, kunt u zo veel InFeed-advertenties (en/of andere soorten advertenties) op uw pagina plaatsen als u wilt. Meer informatie over ons beleid voor voorraadwaarde.
Verwijst de term feed naar RSS-feeds?
Nee. In het kader van InFeed-advertenties worden met feed geen websyndicatiefeeds zoals RSS bedoeld. Bekijk Wat is een feed? voor meer informatie.
Wat moet ik doen als mijn feed er op mobiele apparaten anders uitziet dan op desktops?
InFeed-advertenties zijn responsieve advertenties. Dit betekent dat het formaat en de advertentie-instellingen automatisch worden aangepast aan het apparaat waarop ze worden bekeken. Als de stijl van uw feed op mobiele apparaten anders is dan op desktops, raden we u aan afzonderlijke InFeed-advertenties te maken, één voor elke schermgrootte.
Hoeveel InFeed-advertenties kan ik in een feed plaatsen?
U kunt meerdere InFeed-advertenties in uw feed plaatsen, maar we raden u aan telkens ten minste drie blokken met content tussen de advertenties weer te geven. Als u meer dan één advertentie in uw feed wilt plaatsen, kunt u meerdere InFeed-advertenties maken of dezelfde InFeed-advertentiecode meerdere keren in uw feed plaatsen.
Hoe kan ik het formaat van de afbeeldingen in mijn feed vaststellen?
U kunt de tools voor ontwikkelaars van uw browser gebruiken om het formaat van de afbeeldingen te bepalen. Raadpleeg dit artikel voor meer informatie: Het formaat van de afbeeldingen in uw feed bepalen.
Hoe berekent AdSense de breedte van mijn InFeed-advertentie?
De breedte van een InFeed-advertentie is altijd gelijk aan de breedte van de feedcontainer waarin deze wordt geplaatst.
Hoe bepaalt AdSense de hoogte van mijn InFeed-advertentie?
De hoogte van een InFeed-advertentie wordt automatisch aangepast door AdSense om ervoor te zorgen dat alle elementen van de advertentie goed in de beschikbare ruimte passen.
Zijn er formaatbeperkingen voor InFeed-advertenties?
Er is één formaatbeperking: de breedte van uw InFeed-advertentie moet ten minste 250 pixels zijn.
Waarom worden er soms display-advertenties weergegeven in plaats van InFeed-advertenties?
U kunt display-advertenties ook weergeven in uw InFeed-advertentieblokken. Door beide typen advertenties weer te geven, genereert u mogelijk meer inkomsten. U kunt deze optie uitschakelen bij 'Globale opties' in de instellingen voor InFeed-advertenties.
Kan ik InFeed-advertenties bekijken in het Centrum voor advertentiebeoordeling?
Ja. Omdat InFeed-advertenties native advertenties zijn, worden ze in het Centrum voor advertentiebeoordeling echter weergegeven in een standaardweergave. Op uw site kunnen ze er anders uitzien.