Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertenties voor zoeken

Advertentie-instellingen voor zoekstijl

Alle beschikbare advertentie-instellingen voor aangepaste zoekadvertenties worden hieronder beschreven.

Globale opties

Gebruik deze instellingen om stijlen in uw advertenties toe te passen:

Instelling Beschrijving
Lettertype Stel het lettertype van de tekst in uw advertenties in. U kunt kiezen uit een breed scala aan Google-lettertypen.
Tekstkleur Stel de tekstkleur van uw advertenties in.
Achtergrondkleur Stel de achtergrondkleur van uw advertenties in.
Opvulling Stel de opvulling rond de bovenkant, onderkant en zijkanten van uw advertenties in.
Randen Stel de randgrootte en de kleur van uw advertenties in.
Bij rollover Stel de nadruk en de achtergrondkleur van uw advertenties in bij rollover.

Kop

Gebruik deze instellingen om de stijl van de koppen van uw advertenties in te stellen:

Instelling Beschrijving
Lettertype Stel het lettertype en de tekstkleur van de koppen in.
Lettergrootte Stel de lettergrootte van de koppen in.
Regelhoogte Stel de regelhoogte van de koppen in.
Nadruk Kies of u de koppen vet, cursief of onderstreept wilt weergeven.
Opvulling Stel de opvulling rond de bovenkant, onderkant en zijkanten van de koppen in.
Bij rollover Stel de nadruk en de achtergrondkleur van de koppen in bij rollover.

Zichtbare URL

Gebruik deze instellingen om de stijl van de URL-tekst van uw advertenties in te stellen:

Instelling Beschrijving
Lettertype Stel het lettertype en de tekstkleur van de URL-tekst in.
Lettergrootte Stel de lettergrootte van de URL-tekst in.
Regelhoogte Stel de regelhoogte van de URL-tekst in.
Nadruk Kies of u de URL-tekst vet, cursief of onderstreept wilt weergeven.
Bij rollover Stel de nadruk en de tekstkleur van de URL-tekst in bij rollover.
Opvulling Stel de opvulling rond de bovenkant, onderkant en zijkanten van de URL's in.

Beschrijving

Gebruik deze instellingen om de stijl van de beschrijvingstekst van uw advertenties in te stellen:

Instelling Beschrijving
Lettertype Stel het lettertype en de tekstkleur van de beschrijvingen in.
Lettergrootte Stel de lettergrootte van de beschrijvingen in.
Regelhoogte Stel de regelhoogte van de beschrijvingen in.
Nadruk Kies of u de beschrijvingen vet, cursief of onderstreept wilt weergeven.
Opvulling Stel de opvulling rond de bovenkant, onderkant en zijkanten van de beschrijvingen in.

Zoekwoord voor het zoeknetwerk

Gebruik deze instellingen om de stijl van het zoekwoord voor het zoeknetwerk van uw advertenties in te stellen:

Instelling Beschrijving
Tekstkleur Stel het lettertype en de tekstkleur van de zoekwoorden voor het zoeknetwerk in.
Nadruk Kies of u de zoekwoorden voor het zoeknetwerk vet, cursief of onderstreept wilt weergeven.

Advertentiescheiding

Gebruik deze instellingen om de stijl van de advertentiescheiding in uw advertenties in te stellen:

Instelling Beschrijving
Kleur van scheiding Stel de kleur voor de advertentiescheiding in.

Advertentiebadge

Houd er rekening mee dat sommige instellingen voor advertentiebadges mogelijk niet beschikbaar zijn voor bepaalde templates. Indien beschikbaar gebruikt u deze instellingen om de stijl van de advertentiebadge in uw advertenties in te stellen:

Instelling Beschrijving
Lettertype Stel het lettertype van de advertentiebadge in. U kunt kiezen uit een breed scala aan Google-lettertypen.
Tekstkleur Stel de tekstkleur van de tekst in uw advertentiebadge in.
Achtergrondkleur Stel de achtergrondkleur van de advertentiebadge in.
Lettergrootte Stel de lettergrootte van de advertentiebadge in.
Regelhoogte Stel de regelhoogte van de advertentiebadge in.
Nadruk Kies of u de advertentiebadge vet, cursief of onderstreept wilt weergeven.
Opvulling Stel de opvulling rond de bovenkant, onderkant en zijkanten van de advertentiebadge in.
Randen Stel de kleur, grootte en straal van de randen van de advertentiebadge in.

Afbeelding

Als de indeling een afbeelding bevat, gebruikt u deze instellingen om de stijl van de afbeelding in uw advertenties in te stellen:

Instelling Beschrijving
Kleur van icoon Stel de kleur van het icoon in.
Icoon Kies een aangepast of standaardicoon.
Formaat Stel de breedte en hoogte van de afbeelding in.

Linkercontainer

Als de indeling een afbeelding bevat in de linkerkolom, gebruikt u deze instellingen om de stijl van de afbeelding in uw advertenties in te stellen:

Instelling Beschrijving
Achtergrondkleur Stel de achtergrondkleur van de advertentieafbeelding in.
Marges Stel de marges rond de bovenkant, onderkant en zijkanten van de advertentieafbeelding in.
Opvulling Stel de opvulling rond de bovenkant, onderkant en zijkanten van de advertentieafbeelding in.
Randen Stel de kleur, grootte en straal van de randen van de advertentieafbeelding in.
Breedte Stel de breedte van de advertentie-afbeelding in.
Hoogte Stel de hoogte van de advertentie-afbeelding in.