Hakumainokset

Hakumainostyylin muokkaaminen

Kun olet luonut uuden hakumainostyylin ja sijoittanut mainoksia hakusivullesi, voit milloin tahansa muokata mainosten tyyliä AdSense-tililläsi. Voit myös käynnistää kokeilun testataksesi muokkaamaasi tyyliä, ennen kuin otat sen käyttöön Haku- ja Shopping-mainoksissa.

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Hakumainokset ja sitten Hakumainostyylit.
  3. Klikkaa päivitettävän tyylin vierestä Muokkaa Muuta.
  4. Päivitä hakumainosten tyyli. Lue lisää artikkelista Hakumainostyylin mainosasetukset.
  5. Päivitä Shopping-mainosten tyyli. Lue lisää artikkelista Shopping-mainosten hakumainostyylin asetukset.
  6. Klikkaa Tallenna tyyli.
    Huom. AdSense tarkistaa, että hakumainostyylisi ovat uusimpien tyylin vahvistussääntöjen mukaisia. Hakumainostyylin on noudatettava uusimpia sääntöjä, jotta se voidaan tallentaa. Muokkaaja korostaa kaikki asetukset, joita sinun on muutettava ennen tallentamista. Huomaa, että tyylin vahvistussäännöt voivat muuttua ajan mittaan.
  7. Valitse tallennusvaihtoehto:
    • Päivitä nyt: Päivitä heti kaikki Hakumainokset, joissa käytetään tätä tyyliä.
      Huom. Kun tallennat hakumainostyylin, muutokset otetaan heti käyttöön kaikilla sivustoilla, joille on valittu kyseinen tyyli.
      Tai
    • Luo ensin kokeilu: Testaa uutta tyyliä rajoitetulla käyttäjämäärällä tietyn aikaa. Lue lisää hakumainostyylin kokeiluista.

Näin voit luoda kokeilun:

1. Anna kokeilulle nimi.
      2. Määritä kokeilun enimmäiskesto (päivinä).
      3. Määritä, kuinka monta prosenttia kävijöistä saa nähdä kokeilun.
  8. Valitse Tallenna.