Hakumainokset

Hakumainostyylien mainoslaajennukset

Hakumainoksissa voi olla myös laajennuksia. Mainoslaajennukset tarjoavat lisätietoja, esimerkiksi yhteystietoja, sivustolinkkejä tai "soita klikkaamalla" ‑painikkeita. Hakumainosten mainoslaajennukset ja laajennusasetukset esitellään alla.

Laajennusasetukset

Laajennusasetuksista voit laittaa laajennukset päälle tai pois päältä valitsemassasi hakumainostyylissä.

Huom. Laajennusten laittaminen pois päältä vaikuttaa tuloihisi.
Laajennusasetus Kuvaus
Sivustolinkit Laita tämä asetus pois päältä, jos et halua sisällyttää sivustolinkkejä hakumainostyyliisi.
Arviot Laita tämä asetus pois päältä, jos et halua sisällyttää arvioita hakumainostyyliisi.
Lisätiedot Laita tämä asetus pois päältä, jos et halua sisällyttää hakumainostyyliisi lisätietoja, kuten poliittisia mainoksia koskevia ilmoituksia, hintatietoja ja tarjouksia.
Huom. Tämä asetus vaikuttaa myös soittomainoksiin.
Visuaaliset mainosmuodot Valitse haluamasi asetus kuvalaajennuksille:
  • Päällä: Hakumainoksissa julkaistaan kuvalaajennuksia.
  • Pois päältä: Hakumainoksissa ei julkaista kuvalaajennuksia.
  • Pakollinen: Hakumainoksia julkaistaan vain, jos ne sisältävät kuvalaajennuksia.
Huom. Tämä asetus vaikuttaa myös sovellusmainoksiin.

Laajennukset

Laajennus Näin se toimii
Sivustolinkki Näyttää lisälinkkejä muualla kuin mainostajan laskeutumissivulla olevaan sisältöön. Sivustolinkit antavat mainoksille lisäarvoa tuomalla lisää kohdistettuja ja osuvia linkkejä sellaisten käyttäjien näkyville, joiden hakulausekkeet ovat käynnistäneet kyseiset mainokset.
Tehostetut sivustolinkit Mainokseen sisällytetään tekstinpätkä, joka kuvaa tiettyä suurta sivustolinkkiä. Näin käyttäjät saavat tietää, liittyykö linkki siihen, mitä he etsivät.
Arvio Näyttää käyttäjien lähettämät myyjäarviot, jotka esitetään myyjien mainosten vieressä. Nämä arviot kuvastavat käyttäjien ostokokemuksia kyseisessä yrityksessä sen sijaan, että ne kuvastaisivat tiettyjen tuotteiden käyttökokemuksia.
Sovellus (vain mobiililaitteille) Näyttää linkin, jonka avulla mobiilisovellus voidaan ladata suoraan joko Google Play Kaupasta tai Applen App Storesta.
Hinta ja mainoskampanja Näyttää mainostajan valikoimaan kuuluvien tuotteiden hinnan tai mainoskampanjan.
Soita klikkaamalla (vain mobiililaitteille) Näyttää toimintopainikkeen, joka avaa puhelimen numeronvalitsimen ja soittaa suoraan mainostajalle.
Sijainti Näyttää mainoksen sijaintitiedot, kuten kartan, osoitteen tai etäisyyden mainostajan toimipaikkaan.
Puhelinnumero (vain tietokoneet) Näyttää puhelinnumeron, jota ei voi klikata.
Toimintakehotus Mainokseen sisällytetään toimintakehotuspainike.
Mainosilmoitus Mainokseen sisällytetään mainosilmoitus, joka voi olla esimerkiksi poliittista mainosta koskeva ilmoitus.