Tilin asetukset

AdSense-tilisi on poistettu käytöstä käyttämättömyyden vuoksi

AdSense-tilit poistuvat käytöstä, jos ne eivät saa mainosimpressioita kuuteen kuukauteen. Jos tilisi on poistettu käytöstä ja haluat taas aloittaa mainonnan, voit aktivoida tilisi uudelleen.

Huom. Voit sulkea AdSense-tilisi, jos et enää tarvitse sitä.
YouTube-sisällöntuottajat

Jos haluat käyttää nykyistä AdSense-tiliäsi YouTube-kumppaniohjelmassa tai saada maksun YouTubelta, yhdistä tili kanavaasi.

Näin aktivoit tilisi uudelleen

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Aktivoi tili uudelleen.
  3. Todenna puhelinnumerosi.
  4. Lähetä aiemmin luotu sivusto uudelleen tarkastettavaksi tai lisää uusi sivusto.
    Huom. Jos et ole aiemmin todentanut osoitettasi PIN-koodilla, sinua pyydetään todentamaan osoitteesi ennen maksujen vastaanottamista.

Kun tilisi on taas aktiivinen, ota mainokset käyttöön sivustollasi, jotta impressioita alkaa kertyä.

Tilin poistaminen käytöstä

• Tilillä ei ole ollut toimintaa viiteen kuukauteen

Saat sähköpostitse ilmoituksen siitä, että tilisi poistuu käytöstä, ellet aktivoi tiliäsi seuraavien 30 päivän kuluessa. Jos et halua, että tilisi poistetaan käytöstä, ota mainokset käyttöön sivustollasi, jotta tilillesi kertyy impressioita seuraavien 30 päivän aikana.

Huom. Jos täytät YouTube-kumppaniohjelman ehdot, voit yhdistää tilisi hyväksyttävään kanavaan ja saada mainosten katselukertoja seuraavien 30 päivän aikana. Tällöin tiliäsi ei poisteta käytöstä.
  • Tilillä ei ole ollut toimintaa kuuteen kuukauteen

Tilisi poistetaan käytöstä.

• Tilillä ei ole ollut toimintaa 10 vuoteen

Et pääse enää tilillesi etkä voi aktivoida sitä uudelleen.

UKK

Voinko enää kirjautua tililleni, kun se on poistettu käytöstä?

Kyllä. Tilisi on edelleen olemassa, mutta sinun täytyy yhdistää sivustosi AdSenseen, ennen kuin voit aloittaa mainonnan uudelleen.

Voinko saada toteutuneet tuloni vielä sen jälkeen, kun tilini on poistettu käytöstä?

Kyllä. Jos esimerkiksi tulosi ovat saavuttaneet maksukynnyksen mutta käytöstä poistetulla tililläsi on maksujäädytys, voit edelleen kirjautua tilillesi, poistaa maksujäädytyksen ja saada maksun.